Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

SAN KOJI VIŠE NIJE "SAN"



i dok čitam svoje pjesme ...

Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

napisano 17.08.2005. u 13:25h | na portalu Iskrica weblog,
iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"


http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=63556

Veliki tamni oblak lijeno ulazi u moje oči i najavljuje kišni dan, probudile su me tvoje ruke koje su nježno pomilovale moje čelo i ni u najluđim snovima nisam mogla zamisliti, da se to može dogoditi, a tvoje medne usne su počele priču o jednoj plaži otkud se diže jutarnja magla i po kojoj ćeš me voditi jednog kasnog ljeta.

Gledala sam te kroz pukotinu trepavica i bila sam svjedok tvog postojanja, a ritam mojih koljena neumorno je dočekivao svaku tvoju riječ, jer si znao da sunce nestaje u tvojoj kosi, ako se pomakneš milimetar dalje od mene.

Spustili smo se u ponor, ali mu nismo dotakli dno, ostavili smo to za neke kasnije trenutke, razgalio si mi srce, slušala sam tvoj šapat i onoliko vatre koliko nosiš u svom srcu pretočio si u moje.

Otvaraju nam se vrata za put kroz vrijeme, odvajaš taj element cjeline i ostavljaš nam prostor za igru tijela, za igru čuda.

Osjećaji čuda rade, zatvaram sve u eter, stavljam ključ na srce i u nekom četvrtom danu ponovno ću dočekati ovakvo buđenje.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7673-60-4

Sva autorska prava pridržana.
Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


"I'm an undying mystery. Even if I share pieces of my thoughts, you'll never be able to guess my next move because I do everything in silence." ~ Unknown Author


Post je objavljen 17.06.2016. u 13:49 sati.