Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

turneja


Bijo u Dubrovniku, sve puno turista, svi radu, osim onih koji neće da radu, svi imaju para, i jebe ih se za probleme građana susjedne i prijateljske hrvatske. Fali im radnika, Slavonci otišli u Njemačku, ovi drugi Hrvati nakon pet dana odustanu, teško im je, uvozu Bosance. Kavu čekaš dvi minute.
Gradonačelnik im sufinancira avio karte i cestarine.

Bijo u Splitu, svi se zajebaju, i piju kavu, niko se tako ne razumi baš u sve ka Splićani, ima dosta turista, kavu čekaš petnajst minuta.
Gradonačelnik manta ka muva bez glave.

Bijo u Zadru, ima masu turista, svi se čudu šta su navalili, prodaju trišnje kraj ceste po tries kuna, ka da su in Mozarta pušćali dok su resle. Kavu čeka 15 minuta konobar grintav.
Gradonačelnik napravija grad od selendre.

Bijo u Opatiju, ima nešto turista, sve hokejaši, i domaći zgubidani na kongresin, glazba iz osamdesetih domaća, horor.
Kavu čeka 10 minuta, konobarica ocvala, i malo nadrkana.
Gradonačelnik svira kurcu.

Svratija u Zagreb, ima nešto turista, svi kukaju o kreditin, politiki, teškom životu, sve je dobro ka razlog za kukanje. Kavu čeka 15 minuta konobar seljačina.
Gradonačelnik ziđe fontane.

Oša u Sarajevo, bija turist, vrime je Ramazana, navečer grad oživi, super izgleda u ponoć sve radi. Svi hvale Hrvatsku, navijaju za naše, kažu da je prava stvar šta je Hasanbegović ministar. Kavu čeka pet minuta, konobar jako ljubazan.
Neman pojma šta in radi gradonačelnik.

Iša u Sisak, niko se više ne buni da in industrija zagađuje, ništa ne radi sad se s nostalgijon sićaju kako je bilo kad su dimnjaci dimili.
Kavu čeka 10 minuta, konobar zapričava goste.
Gradonačelnica provodi stečaj nad gradon.

Post je objavljen 16.06.2016. u 22:07 sati.