Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

REKONSTRUKCIJA RADIĆEVE ULICE


FOTOGRAFIJA PAMTI DOGAĐAJ

Fotografija je dokumeat. Posebno je važna kada se radi o nekom događaju, kada upravo fotografija može posvjedočiti da se nešto događalo i sam tijek tog događanja.
Tko bi mogao zamisliti da je na ovoj fotografiji Radićeva ulica? Tom se ulicom koja umjesto asfalta ima kamene cigle, a pločnik je bio od asvalta, ali sada će biti od kamenih cigli, od Trga bana Jelačića , laganim uspinjanjem stiže do Kamenitih vrata, a dalje ili na Katarinski trg, prema Gradskoj skupštini, Hrvatskom Saboru….

A danas 13. lipnja Radićeva ulica u smjeru od Krvavog mosta prema Kamenitim vratima izgledala je ovako:

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic


Radovi u Radićevoj ulici započeli su u mjesecu travnju 2016. obuhvatili su izgradnju novog javnog kanala, vodoopskrbnog cjevovoda i plinovoda sa svim kućnim priključcima, električnu energetsku mrežu sa svim priključcima, kolničku konstrukciju s oborinskom odvodnjom, spajanje krovnih voda, a slijedi ponovna ugradnju kocke u kolnik, i ugradnja u nogostupe, te obnova javne rasvjete. Gradonačelnik je rekao da će radovi stajati 8,5 milijuna kuna.

Image and video hosting by TinyPic fotke M.Zouhar Zec

Radićeva ulica na dijelu od Trga bana Jelačića prema Krvavom mostu već je poprimila završni izgled. Pločnik je već gotovo završen. Predstoji polaganje kamenih cigli, koje će kao i prije, činiti Radićevu ulicu.


Post je objavljen 13.06.2016. u 23:29 sati.