Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stella

Marketing

Cannelloni



Treba vam fino predjelo, lagani ručak ili večera?
Punjeni cannelloni su pravi izbor.
Sos:
Možete uzeti pelate u konzervi 500 g ili oguliti 500 g rajčica. Isjecite na komade.
Propržite na maslinovom ulju 1 sjeckanu kapulu, pa dodajte rajčice, bosiljak
(suvi ili svježi), papar i malo soli. Kuhajte desetak minuta.
Uzmite kutiju sa 250 g cannellona.
Pripremite nadjev
Izmrvite 450 g feta sira, dodajte šunku sjeckanu 100 g, sjeckanu
mozarellu 150 g, 2 kašike ribanog parmezana, papar, bosiljak.
Nadjevom punite cannellone i slažite ih u tepsiju 25×35 cm, u jednom redu,
prelijte pripremljenim sosom od rajčice i pospite sa 2-3 kašike ribanog
parmezana. Pecite na 220 stupnjeva 30 minuta i servirajte vruće.


...i od srca

(slika i pravi Lastavica)




Post je objavljen 17.06.2016. u 00:01 sati.