Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

lito

evo ga na, počelo je! vrućine bivaju sve veće dani sve ubitačniji. neću njanci spominjat one turiste šta se motaju pod nogama dosta je i ovih domaćih šta zuje ka muhe zunzare.

kako su dani bivali topliji tako su izvukli svoje limene ljubimce na dva kola, stavili kacige sa zatamnjenim vizirima, napunili baterije i rezervare i dali se u harač po sve napučenijim ulicama. ne možeš proč od semafora do semafora a da ti neki ne dozuji i nasere ti se ispri tebe na pješačkom, jedan još kako tako al nije samo jedan poredaju se taman da zauzmu širinu puta i čekaju žuto na semaforu obično sa spuštenom livom nogom, a kad se upali žuto da se po gasu, glava se lagano okrene u livu stranu dok se ona spuštena noga vuče odignuta od poda još nekih cca 20-ak metara kada je podignu onda se zgure pari da voze veliku nagradu španjolske na estorilu i tako do idućeg semafora koji je 200 metara dalje.

eee ali prava drama nastaje onda kad si se odlučija otić malo smočit. nekako se oslobodiš onih muha zunzara kojih je baj d'vej kako si bliže moru sve više, uspiješ nač parking, of kors da nema lada, nema ga ni na plaži kamo li za auta, pronađeš misto i zauzmeš ga sa frižiderom da ti ga neki poljak ne otme, skineš se u kupaće, smočiš gnjate onako po penzionersku se oplahneš po prsima i ispo pauzuha da te ne bi strefilo srce i vratiš se nazad do frižidera, dašta da više nisi sam, sa zapada se povećala obitelj poljaka a sa istoka je došla bosanska ekskurzija, metneš očale i najveći sombrero koji si uspio nač jer naravno....nema lada, lipo se zavališ u rasklopnu stolicu koju si kupija u interšpara za 70 kunića jer je imala ugrađenu mrežicu za odložit pivce, iza sebe staviš frižider da ga ne tuče sunce, jer osim šta nema lada u blizini nema ni štekata, kad se ispri tebe stvore koreanci u UV proof zaštitnim odjelima, nije bilo dovoljno slušat poljaka kako pumpa one štramce i ostalu plažnu gnjavažu za svoju mnogobrojnu obitelj nego su ti se ispri očiju stvorili još i plastificirani koreanci, kad u tom čudilu čuješ neko dite sa istoka kako viče 'učo, učo uvatija me grč' a učo odgovara 'oma svi van iz vode puna je grčeva', u međuvremenu je bidnog poljaka odnija vitar put brača jer je zaspa na štramcu od pustog pumpanja a ostatak obitelji tražilo dite šta se izgubilo dok je išlo po sladoled. onako načvrčen ka čvarak zaključiš da je prevelika gužva, buka, a bogami se i piva smlačila da ostaneš dulje, pokupiš ono malo stvari šta si donija, sidalicu i frižider pa se uputiš put auta, kako otvoriš vrata tako te zapahne vrućina pa otvoriš i druga plus prozore da se prozrači, normalno da nemaš klimu u autu jer se tada kada je proizvedeno još nije ugrađivala, sidneš za ić ča kad vidiš onu poljakinju sa zapadne strane kako neko dite ištracano sladoledom potiže za ruku i viče 'čut ćeš ti svoje kad ti nađemo oca'.

zavrtiš glavon, zahvališ bogu da su ti dica narasla, sidneš u auto i zaključiš kako je pametnije pivicu popit doma, bar imaš klimu. bangPost je objavljen 07.06.2016. u 15:35 sati.