Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Tvoj dan je Maleni....

....i ja ti želim da sve ono što si poželio i ostvariš!
Tvoj dan je. Dan koji u meni budi nelijepa sjećanja. Dan kada si me ubio!!! Prije tri godine,sjećam se bila je subota,ustao si i uz lagani poljubac otišao. Rekao si vidimo se navečer. Ja sam se spremila i s curama otišla na flooraart. Bilo mi je čudno što se ne javljaš ali pomislila sam da si u društvu obitelji pa ne stigneš. Sjećam se kao da je jučer bilo ušla sam u vlak kada si me nazvao i rekao "Neću dolaziti,ostajem tu,sa njom" Rekao si to glasom kao da čitaš novinski natpis. I ne sluteći da si me uništio.U trenutku kada se moj život raspadao,kada nisam imala nikoga,kada sam bila slaba i ranjiva ti si se okrenuo i otišao. Ubio si i pokidao sve u meni.
Uskrsla sam. Ojačala. Posložila se. Ponovo sagradila put kojim koračam. Bilo je tu lutanja i padanja,pokoje jezero suza.I bio si ti....bez obzira na sve uvijek u mom životu prisutan.
I sada.....posložena,na nogama,jača nego ikad mogu ti se samo zahvaliti na toj lekciji.
Naučila sam s boriti,svađati,braniti. Naučila sam se smijati kada me povrijede. Naučila sam cijeniti svaki osmijeh koji mi je iskreno darovan.Naučila sam više cijeniti ljude koji me vole i cijene.Postala sam bolja i jača osoba. Osoba koja uživa u svakoj sitnici,cvijetu,suncu,oblaku. Uživam u životu Maleni. Da i dalje si ti u njemu ali te doziram na kapaljku. I ne možeš me više povrijediti. Jer sada više volim sebe i znam da me vrijeđaš kada ne znaš što bi sam sa sobom.
Oprošteno ti je sve što je bilo i što će biti.Opraštanjem skidam veliki teret sa leđa i lagano kročim dalje.
Danas si mi uputio onaj svoj divan pogled pun ljubavi. Pogled u kojem sam pročitala koliko ti fali moja ljubav i pažnja.
Maleni....želim ti da se jednog dana probudiš u zagrljaju žene koju voliš. Da ti zatitra osmijeh u uglu usana i zaiskra suza sretnica kada ju pogledaš....jednom!

Post je objavljen 02.06.2016. u 21:38 sati.