Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Ljepota...


Duboko u noć bude me neki glasovi.
Da je prava romantika, nebo bi bilo posuto zvijezdama, proljetno-ljetni lahor bi pomilovao moje obraze, a mjesec mi se nasmiješio kroz zavjesu.
U biti malo je drugačije.
Ne vidi se ni jedna zvijezda, reflektor s igrališta zaboravili ugasiti ili neki novi klinci još uvijek vježbaju nogomet nadajući se da će postatiti igrači čuvenih klubova, a zapara koja dopire do mene je zbog klime koju nisam upalila.
Ležim mirna u noći i osluškujem glasove. Skupina mladića ispija pivu na klupi u parkiću, a mir noći donosi mi njihove glasove.Tema je interesantna, pričaju o djevojkama. Naravno, na prvom mjestu je izgled.
Jedan podignuvši malo glas, skoro viče,
-Grudi, makar i silikonske i dupe, onako da imaš što uhvatiti.
Tajac na trenutak, sigurno klimaju odobravajući. Prepipavam te dijelove tijela, ima šta da se "uvati", položila bih kod ovog prijemni.
Tu bi mi trebala slika naših blogera, ali Google pomaže


Drugi dobacuje
-Noge ... Noge do vrata ...
Zamišljam tu žensku koja ima noge do vrata, ali dobro, različiti su ukusi. Kritički gledam sebe, noge strše izvan kreveta a poplun sam produživala. Auuu po mjerilima mladih odoh u svjetske ljepotice, ili bar zavodnice.
Osluškujem dalje, sad već zainteresirana, i naravno, kako u svakom kukolju ima žita, tako i u svakom društvu ima pjesnika, pa se nadje jedan i ovdje
-Meni je najvažnija nutarnja ljepota, srce, plemenitost. Fizička ljepota je prolazna, ali ono dobro zauvijek ostaje.
Ja sva sretna što je to tako lijepo rekao, ali reakcije ostalih ...
-Plati turu pića, pojma nemaš o životu. Kakva unutrašnjost ... Noge viče jedan, prsa uhvatio se drugi, neki pokušaše s očima i usnama, ali ih odmah nadglasaše ... Ta duša ti treba kad ostariš, smiju mu se.
Sad mi je jasno zašto kirurzi plastičari imaju tako puno posla ...
Možda su mladi u pravu, duša ti treba kad ostariš, a ranije, kako kome.
Da je mene netko pitao, rekla bih da je važna dobrota, srce i ti tandrmoljci, totalno sam demode ...


Post je objavljen 30.05.2016. u 13:00 sati.