Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Cure koje vole kretene 12: "Ono nešto" kao opasnost od gušenja

Kada si 25-godišnja djevojka iz modernog zapadnog svijeta, i k tome još ne morbidno pretila, pretpostavljam da ti se sve doima poput igre. Cijeli svijet leži ti na pladnju. Nevjerojatne mogućnosti otvaraju se pred tobom. Svi su začuđujuće ljubazni i susretljivi prema tebi. Bez iti jedne brige na duši možeš putovati, plesati, uživati i baviti se ispunjavajućim humanitarnim radom u obliku pomaganja nedužnim izbjeglicama iz trećeg svijeta dok uživaš u najzgodnijim i naj-alfa primjercima.

Tvoj život ima jedan i samo jedan cilj: maksimizirati lučenje dopamina u kratkom roku.

Djevojka je morala umrijeti zato što je prevarila dečka s 15-godišnjakom



25-godišnja djevojka Lauren M. iz SAD-a, koja je zadavljena u Beču ove godine žrtva je svog 24-godišnjeg dečka Gambiera Abdoua, kojemu će biti suđeno ovog lipnja.

Tužiteljstvo je kao razlog ubojstva navelo ljubomoru. Gambier, porijeklom iz Gambije u zapadnoj Africi, uhvatio je Lauren kako ga vara s 15-godišnjim izbjeglicom iz Afganistana. On i njegov brat (obojica neimenovani) su bili pozvani kod Lauren u sklopu projekta "Izbjeglice dobrodošle" u kojemu je ona sudjelovala, te se tada dogodio i odnos između nje i Afganistanca.

Tada ih je pronašao Gambier; malo nakon toga je Lauren zadavljena guranjem glave u jastuk sve do smrti. U njenom tijelu je pronađena i njegova sperma, što ukazuje na to da su imali spolni odnos nekoliko sati prije ubojstva. Nakon toga je Abdou napustio stan, ali je izgledno da se nakon toga vratio i zatekao je s 15-godišnjakom.



Gambier je već od prije bio poznat policiji, koja ga je u više navrata optužila za krađe, nasilje i seksualno napastovanje maloljetnica. Prije je prebivao je u Caritasovom skloništu za izbjeglice, čekajući deportaciju zbog počinjenih zločina, no Lauren ga je kao svog dečka primila u svoj stan i sakrila kako bi izbjegao zakonu.



Nakon ubojstva, Gambier je pobjegao u Švicarsku u drugi centar za izbjeglice i izgubio se među drugim migrantima, no policija ga je pronašla na temelju slika koje je objavljivao na društvenim mrežama.

"Što te ne ubije, to te ojača." A što te ubije.... pa, pretpostavljam da to druge učini mudrijima.

Post je objavljen 28.05.2016. u 12:10 sati.