Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Na putu



Stalno smo okolo pa i ne znam baš što se događa. Doduše domaćin ujutro i navečer prati vijesti televizije,čini mi se N1, uglavnom poznata lica iz Hrvatske,Bosne i Srbije, kako ne pratim teve, nisam ni znao da su otišli s naše dalekovidnice, niti da ovakva neka teve postoji. Prati se i satelitski program, sinoć su me jako obradovale slike iz Francuske, narod na ulici, nered i gore gume konačno s bitnim razlogom, najavljeno je i gašenje nuklearnih elektrana te država u mraku. Vidim da su im i političari u panici i izgleda da izmjene zakona o radu koje bi još olakšale otkaze neće proći, bahatost kad pretjera, mora u svjesnom društvu biti kažnjena.
Kod nas je naravno drukčije. Od početka mi smeta jedna točka u reformi obrazovanja i o tome sam pisao, to glorificiranje Bloomove taksonomije i dugoročnog definiranja ishoda u situaciji kad se sve u svijetu munjevito mijenja i ne znamo koji će biti ishod javnog mnijenja nakon sutrašnjeg dana, no zadnje što bih dopustio je da moje stavove zastupa jedna tako skandalozna politička figura kao što je taj Iličić, drkadžija koji nikad nije masturbirao. Definitivno su mi kritičari mnogo antipatičniji od reformista tako da naravno podržavam one koji se spremaju za demonstracije, za koje ima i previše razloga.
Što se tiče bitnih životnih stvari, tamna Domaćica je u KTC-u 11 kuna, vrećice za pasji izmet,našao sam pakiranje od tri kompleta vrećica za 7 kuna, i to lijepe šarene, Jin je bio u posjetu prijatelju Flafiju koji se vratio iz bolnice u Zagrebu, u kojoj stvari izgleda dobro funkcioniraju, spašen je, ako baš zdravstvo ima problema s funkcioniranjem za ljude, jer je političarima svejedno, nek barem funkcionira za pse.
Evo čitam post, izgleda kao da sam napet, ne, mnogo sam opušteniji nego prije par dana u Rijeci i ne sekiram se, jer ni ne vjerujem da će se kod nas išta ni događati.


Post je objavljen 27.05.2016. u 09:57 sati.