Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigekojeoduzimajudah

Marketing

Gayle Forman - Kamo je otišla

Gayle Forman - Kamo je otišla
U izdanju Znanje

Ovo je nastavak knjige Ako ostanem u kojoj upoznajemo Miu, sasvim običnu djevojku kojoj se jedno jutro sruši čitav svijet. U prometnoj nesreći izgubi roditelje i mlađeg brata, a dok se liječnici bore za njezin život njen duh nas vodi kroz priču o Mijinom životu i njenu borbu dal da ostane ovdje ili da ode za roditeljima i bratom.
U knjizi Kamo je otišla pratimo priču o Adamu, Mijinom dečku, 3godine nakon nesreće i saznajemo što sve događalo i napokon saznajemo da je Mia zapravo živa,ali ga je ostavila. On je postao vrlo popularna rock zvijezda,ali ga i dalje gone demoni sumnje. Još uvijek se pita zašto ga je Mia samo tako ostavila. Jednog popodneva u New Yorku oni se ponovo susreću i napokon se suočavaju. Hoće li Mia napokon objasniti svoje postupke? Može li joj Adam oprostiti? Mogu li Adam i Mia imati svoj sretan kraj?

Ovo je jedna predivna priča o ljubavi i njezinoj snazi i jedna potresna priča o životu. Ostavila je dubok dojam na mene i mogu se pronaći u ovoj knjizi i poistovjetiti s likovima, s Adamovom ljutnjom, Mijinim bijesom. Ova knjiga je vrtlog emocija koji nas vodi kroz priču o životu koji se može preokrenuti u jednoj sekundi, o prolaznosti života, o snazi glazbe, o tamnoj strani slave i o moći ljubavi. Uvučena u priču i sama sam se zapitala kako bi ja reagirala na Mijinom mjestu, kako bi postupila na Adamovom mjestu, da li bi se ja borila za tu ljubav ili ostavila da prođu godine do ponovnog susreta.


Post je objavljen 25.05.2016. u 22:09 sati.