Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigekojeoduzimajudah

Marketing

Julie Garwood - Trofej

Julie Garwood - Trofej
U izdanju Mozaik knjiga - čitam i lajkam

Lady Nicholaa je živa legenda, prelijepa Saksonka koja sama brani svoj dvorac od Normana. Postala je ratni plijen,trofej s kojim će novi kralj William od Normandije nagraditi jednog od svojih viteza. Royce je hrabri ratmik,jedan od najboljih viteza kralja Williama, jedini koji je uspio nadmudriti Nicholau. Iako su se vitezovi trebali nadmetati za njenu ruku,hrabri potez Nicholae joj je osigurao da sama izabere svog supruga. Odabrala je Roycea uz riječi "šah-mat". Zna da se ispod njegove oštre i hladne vanjštine nalazi nježnost i odluči ga osvojiti. Royce je iznenađen svojim osjećajima prema Nicholai,a i strašću koju dijele u krevetu. On voli red i disciplinu,a Nicholaa je vrtlog emocija i spontanosti. Pokušava ju obuzdati i nametnuti svoja pravila. U početku se Nicholaa buni,ali pristaje samo da usreći svog muža. No Royce ipak osjeća da to nije njegova Nicholaa,nedostaje mu stara Nicholaa.
E sad,hoće li Royce odustati od svojih pravila i pronaći kompromis,da li će napokon priznati svoje osjećaje i još puno toga ćete morati otkriti sami.

Kao što sam jučer napisala, obožavam Julie Garwood,jednostavno žena zna kako napisati odličnu knjigu, a junaci su joj fantastični. Nicholaa nije još jedna djeva u opasnosti koja ne zna sama pomaknuti prstom osim ako joj to najprije sluge ne nacrtaju. A ne, ona je odvažna i hrabra,nadmudrila je 3 viteza prije nego ju Royce porazio,a i njega je uspjela nadmudriti prerušivši se u redovnicu. Royce je kao i svi muški likovi,hrabar i tvrdoglav,ne bi priznao svoje osjećaje,ali ima nešto u njemu što fascinira.

Odlično štivo za opuštanje, nasmijat ćete se do suza,a nećete moći stati čitati sve dok ne otkrijete u kakve će neprilike još upasti Nicholaa i da li će Royce poludjeti sa svojom ženom.

Osvrt napisala Dijana Mandić

Post je objavljen 25.05.2016. u 21:12 sati.