Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvatske-ocjene

Marketing

Trgovine su prepune različitih modela haljina

Haljine su postale odjevni predmet koji je dio ormara gotovo svake žene koja želi elegantno izgledati. Mnogo žena osjeća se toliko dobro u haljinama da su im one gotovo svakodnevni odabir. Neke se pak odlučuju za nošenje haljina samo u posebnim ili svečanim prilikama.



Tržište
Ukoliko danas uđete u bilo koji dućan sa odjećom i pogledate ponudu na ženskom odjelu, primijetiti ćete veliki izbor haljina za sve prigode. Želite li haljinu za maturalnu zabavu, za poslovni sastanak, za svakodnevno nošenje na posao, izbor je ogroman. Cijene variraju i svaka žena može pronaći nešto za sebe, ovisno o financijskim mogućnostima.
Jedna od najskupljih haljina koja se može pronaći u trgovinama je vjenčanica. To i ne čudi s obzirom da je vjenčanica vrlo raskošna haljina za koju je potrebno utrošiti puno više materijala nego za klasičnu haljinu. Isto tako, kao materijal za izradu se najviše koriste svila i saten koji spadaju u nešto skuplje materijale. Mnoge žene se stoga ipak odlučuju za iznajmljivanje vjenčanice što ih u konačnici ispadne puno jeftinije. A isto tako, vjenčanica je tip haljine (www.flirty.hr) koji se planira obući samo jednom u životu pa njena kupovina i visoka cijena često odbiju žene od same kupnje.

Dizajnerske haljine
Sve više mladih ljudi danas se odlučuje upravo za modni biznis i okreće se dizajniranju haljina. To je dovelo do jako velikog broja kreacija i raznolikosti haljina u trgovinama. Svatko može odlučiti koliko želi potrošiti na haljinu i odlučiti se za one jeftinije varijante od svega stotinjak kuna pa sve do onih od nekoliko tisuća kuna. Kao i mnoge druge stvari, sve ima svog kupca i te skupe haljine se podjednako dobro prodaju kao i one jeftinije. Razna velika popularna događanja, poput npr. dodjele Oscara, imaju crveni tepih na kojem se zvijezde najčešće predstavljaju u nekoj dizajnerskoj haljini. Takve haljine moguće je kasnije kupiti u trgovini po nerijetko poprilično visokim cijenama. No, s obzirom da su mnoge zvijezde nosile baš tu određenu haljinu i učinile je popularnom, ta haljina je zbog toga postala želja mnogih mladih djevojaka. Mnogi relativno nepoznati dizajneri suradnjom sa nekom zvijezdom i plasiranjem jedne svoje haljine na ovaj način mogu postati od potpunih anonimaca postati poznati dizajneri.


Znate li, da pojedine trgovine omogućavaju da natpisi za majice budu po vašoj želji. (kakvu majicu želite da vam izrade). Ako vas to interesuje pročitajte ovaj članak.


Post je objavljen 23.05.2016. u 21:09 sati.