Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

Podno Biokova niče novi luksuzni kompleks: Goste će dočekati balkoni s bazenima

Najvažniji dio prve faze investicije jest apart-hotel koji je u cijelosti završen, a moći će primiti oko 350 gostiju. To je zapravo depandansa budućeg hotelskog kompleksa. Ukupna vrijednost uloženog u cijeli kompleks bit će oko 50 milijuna eura. Druga faza bit će gradnja hotela s četiri zvjezdice i oko 250 soba čija gradnja će početi najesen i nadamo se da će biti u funkciji iduće godine, piše Slobodna Dalmacija.
Ovih 110 luksuznih apartmana opremljeno je i uređeno po najsuvremenijim traženjima zahtjevnih skandinavskih gostiju, jer će oni činiti najveći dio naših gostiju idućih godina - rekao je Ivo Gujinović, direktor "Romane".
Naime, gotovo cjelokupni kapacitet apart-hotela u zakup je uzela skandinavska agencija "Apollo" i upravo od "Romane" žele napraviti svoj prvi obiteljski turistički kompleks u svijetu pod brendom "Apollo Mondo". Radi se o koncepciji obiteljskog odmora u kojemu su roditeljima na odmoru na raspolaganju dječji vrtići, igraonice, škole plivanja, plesa, zabave i animacije za djecu.
Kaskadni objekt koji se stepenasto spušta prema moru u Makarskoj obložen je bijelim kamenom, a apartmani u njemu veličine su od 30 do stotinu metara četvornih. Ono što ih čini bitno drukčijima od svih ostalih smještajnih kapaciteta na Makarskom primorju jesu vlastiti bazeni na terasama. Tako apart-hotel "Romana" ima tri velika bazena i čak 13 malih privatnih bazena na balkonima
apartmana koji predstavljaju depandansu budućeg hotelskog kompleksa real estate Croatia

Post je objavljen 23.05.2016. u 14:29 sati.