Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SUNCE

SUNCE

Svakoj osobi bez izuzetka, sunce stvarno treba jednako biti doživljaj inspiracije za savršeno čisto u životu. Sunce je svakome direktna veza i kao svjetlo je dokaz da nije energija.
Svjetlo = apsolutno čisto, inteligentna moć vakuuma bez info sila, zbog položaja u centru, jer nema gravitacionu spiralu, kao na primjer pojava u perspektivnoj periferiji.

Po teoriji čovjek pretpostavlja da je sunce izvor energije i to je najveći biser manipulacije.

Kad čitaš ovaj tekst i ti si logično u dilemi, jer ne možeš vjerovati da je to tako.

Kao što nisi u stanju razlikovati čovjeka od osobe, tako ne uviđaš razliku da je sunce svjetlo, a sve ostalo svijetlost. Svjetlo je savršeno čisto, a sve ostalo je pojavna svijetlost sila zračenja za oslobađanje. To je vrijeme od vrijeme od centra do pojave.

Upravo što svatko ima slobodno mišljenje o suncu, održiva je teorija relativnosti, vjera u magiju i stvarno realno čovjek negira, jer je ionako duh u životu.

Na putu stvaranja svaka pojava privlači ili odbija nove informacije, tako se njeno stanje čistoće mijenja svakog trenutka. Put stvaranja je u vidu osmice, iz centra ponovo u centar.
Tako su prostor i vrijeme jedno usklađivanje, a centar kao nula libele, sloboda bez info sila i naravno bez pojava.

Inače pojave su održive zbog prostornog vakuuma, a to je vodik.

Čovjek sve to negira na svaki način djelovanja. Postojanje je čovjeku uvijek logično i tajna materija.

Radi potpune manipulacije navodno postoji stvoritelj svijeta i dato mu je ime bog. U tom slučaju čisto i nečisto su samo energija i zato je sve relativno. Zato je doživljaj negiran, zato su samo prihvatljiva osjećanja emocija.

Negirano je realno fizičko stanje, a prihvaćeno metafizičko mučenje kao kroz tamu, tek toliko sa ravnim slikama kao u snu, bez svih dimenzija.

Umjesto osobe sa osjetilima i razumno jasnog doživljaja, čovjek subjektivno vodi životnu igru, no to je samo mentalno, kad spava tijelo ionako stvarno radi svoj posao uz čisto iz centra moći kao vodiča.

Slobodno gledam u sunce i najviše što se mogu približiti centru je perspektivno promatranje iz jedne točke, a tada je kugla sunca kutnog promjera 180 km. Ono što ne vidim je druga polovica još toliko i sve to skupa je 360°. Na Google se to panoramsko snimanje dobro vidi zbog svih perspektiva kamere.

Život i sve stvarno je potpuno jednostavno, no ne bih još o svemu tome pisao, jer se čovjek pravi lud kada je realno sa jasnim činjenicama u pitanju.

Nisam nasilnik i ako je netko zainteresiran za moja iskustva, može se javiti slobodno za još bliža objašnjenja.

Tko živi da bi uživao, ne može ostvarivati doživljaj percepcijom trenutka nulte točke libele, jer ima usmjerenu pažnju na mišljenje i kao po pravilu nešto posebno želi, suprotno životu. On na silu negira realno i zato je uskraćen za stvarno, zato se mora zadovoljiti onim što je samo logično kao nedovoljno jasna materija.
Inače svaki informatički materijal lako možeš analizirati potpuno i svakako nema tajni.

Post je objavljen 21.05.2016. u 21:20 sati.