Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Bauk stražnjice



Prostor na kojem nažalost uglavnom boravim zadnjih pet desetljeća nije bez kulture, dapače, kulturno umjetnička društva sve ove godine, svejedno takozvani socijalizam ili takozvani kapitalizam, funkcioniraju odlično. Zaostali smo samo nepovratno civilizacijski, zaključujem čitajući Poletovu igraonicu za odrasle. Uvjerio sam se da zbilja i ja brzo zaboravljam, tako da ne stoje moje blog kritike da nikad na vlasti na nižim razinama nije bilo primitivnijih budaletina. Vidim na naslovnici starog Poleta, cura, osmi razred, nije primljena u savez socijalističke omladine jer se na prijemu pojavila u trapericama. Zaboravio sam i hajku na hašomane, mjerenje dužine suknji, crne kecelje i slične gluposti, klerikalna zatucanost glede seksualnosti ima ovdje dugu socijalističku tradiciju. Sad mi se čak čini da se najbolje protiv te trajne zatucanosti i kontaminiranosti ovog prostora borila ta takozvana dogmatska komunistička struja uključujući našeg blogera Babla kao urednika Poleta, forsiranje jeansa i urbanosti, rubne kulture, posjeti popravnim domovima, smetlar na naslovnici, ma kakva jebena politika, tako se zbunjuje seljačine.
A ovi slobodnjaci, ekonomski stručnjaci, liberali, štogod, s vječnim reformama devalvacijama i stabilizacijama nikad nam nisu donijeli ništa dobro.
p.s.
Na našoj televiziji se stalno rugaju DDR-u, socijalističkoj Njemačkoj, 1984. kad sam uživao njihovu prvu stipendiju su glede muškoženskih odnosa i seksualnosti bili desetljećima ispred nas, veći dio današnje Hrvatske je još neprosvijećen u odnosu na njih onda, 1989. kad sam bio drugi put tamo prije promjena, neću ni spominjati.
p.p.s.
Buket je s drugaricine godišnjice mature, jedna cura je pokušala s Mirelom i onom strankom, nitko u dvije stranke koje zapošljavaju, kulturna generacija.
p.p.p.s.
Fotke u skladu s naslovom i provokativnije više objavljujem na instagramu, tamo je mnogo jednostavnije blokirati karikutarne likove.

Post je objavljen 15.05.2016. u 22:06 sati.