Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikiplan

Marketing

29. Oslobođenje - Performans

"Reci nam kako ti vidiš Energiju manifestiranu u ljudskosti", zamolim Aboridžina.
On se nelagodno osmijehne.
Zatražim pljesak. Crna odijela gorljivo udovolje.
"Želim da nam svima otkriješ, pokažeš, što skriva svijet, tako blizak, a toliko dalek od ovog privida koji mi prihvaćamo za stvarnost. Kakav je to svijet koji živi Zakone Energije i ne slijedi izmišljene limite civiliziranog čovjeka?"
"Da pokažem?" upita me tiho.
U dubini dvorane začuje se tiho hihotanje.
"Da, prijatelju. Objasni ovoj publici duh svijeta koji nas pokreće naprijed i perpetuira plemenitu misao kroz vrijeme", teatralno izgovorim kako bih potaknuo još veći interes.
On pogleda Jenny. Ona je zbunjena i ne zna što bi kazala.
U zraku je iščekivanje velikog finala, ali simpatični imigrant i dalje stoji tih i nepomičan.
Još se jedan pljesak, trenutno i žestoko, razlegne dvoranom.
Aboridžin raširi osmijeh i pokaže bijele zube. Mislim da je, ponukan toplim ohrabrenjem, shvatio što treba.
Polako odmjeri brojnu publiku. Učini korak naprijed i prisloni usta mikrofonu kao da će nešto izustiti.
Brojna lica ozare se radoznalošću. Što li nesputani čovjek oslobođen okvira, privida i normi, potpuno predan prirodnom načinu razumijevanja materije, ima za kazati?
Aboridžin se predomisli. Umjesto da izgovori riječi, odmakne glavu od mikrofona, pođe do Jenny, čvrsto je pogleda, primi za obje ruke, pričeka na mekoću u njenom pogledu i strasno je poljubi. Ona spremno uzvrati, oduzeta nakupljenom strasti pomiješanom s uzbuđenjem proživljavanja intimnog trenutka pred publikom.
Delegati zaplješću na taj iskreni izljev ljubavi kojim se divljak očito želi opustiti prije nego li im nešto kaže.
U pljesku prolazi nekoliko neizvjesnih sekundi.
Ohrabren odobravanjem, prirodno siguran u sebe, Aboridžin se još jednom duboko zagleda u njene oči. Ona, ponesena intenzivnim osjećajem brze predaje snažnoj sili, proživljava užitak nepoznatog i zahvalno postaje njegova igračka.
On je nježno zagrli i ponovno strasno poljubi. Kada osjeti da se potpuno prepustila, vješto ga izvadi i utisne u njeno toplo tijelo. Ona krikne od užitka pomiješanog s egzibicijskim uzbuđenjem i naskoči na njegova čvrsta bedra. Mršavim, ali snažnim rukama Aboridžin stisne njene čvrste guzove kako bi je bolje namjestio, a Jenny ga snažno obujme nogama i rukama uz glasni uzdah užitka.
U dvorani nastane potpuni muk.
Razigrani entuzijazam, kojim su ljudi od velikih riječi odobrili prvi poljubac, zamijenila je ukočenost njihovih tijela i šok na njihovim licima. Očekivali su govor, to je za njih spontano djelovanje, a ne ovakvu eksplicitnu fizičku manifestaciju koju im predočava Aboridžin.
Oduzeto promatraju aktivni par i pažljivo upijaju dubinsku edukaciju o temeljnom aspektu fizičkog djelovanja koje '...nas pokreće naprijed i perpetuira uzvišenu misao kroz vrijeme'.
Bez ikakve gumice.


Post je objavljen 15.05.2016. u 11:12 sati.