Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MIROSLAV LEVAK JE PROPALI PODUZETNIK



Indira je sretno zaljubljena u nitkova Miroslava Levaka. Ukrao mi je ručni sat, baraba krade kao tata Branko i mama mu Nada, taj Miro je bitanga od čovjeka . Na žalost nije ni svjesna za koga se ona udala. Pjevačicu su nakon rastave s Narcisom Mujkićem povezivali s građevinarom Ivanom Papićem, a ona sad pokazala se, da osvojio je "Lalu" Levak iz sela Galovca.

Kaže Indira: Na svu sreću, bekrija mi ne voli modu, ja ga savjetujem kako da se obuće. Kako će voljeti modu kad je seljačina koja bazdi. Indira Vladić - Levak prije zajedničkih izlazaka sugerira "Miri" što da odjene, dok joj je bivši joj suprug Nikola Pišek već je pravi modni znalac. Bodybuildera i poduzetnika Miroslava Levaka ostavila je kod kuće kao "Papka", jer sram doći je na reviju sa dronjom.

Pjevačica benda Colonia sad proživljava razne drame, jer propali poduzetnik je ostao u gumenim čizmama... Mjiro je dužan na sve strane. On ne može dobiti poduzetnički posao ni da bude "djed Mraz". Što mislite Indira je ostala bez daha i bila šokirana kad ju je Miro šljam zaprosio... Možete se misliti scenarij kao kod "Romea i Julije".

Indira je lijepa žena dok se ne nasmije. Pomalo muškobanjasta ali opet simpatična i draga. Da se je rodila samo dva dana poslije bila bi muško. Unatoč što ju "papak" Miro ugnjetava, pjevačica nije izgubila vjeru u ljubav. Romantična prošnja Indiru je oborila s nogu. Još uvijek manijak joj daje nadu u bolju budućnost. Indira kao i Miro vole mijenjati partnere, a pred javnošću glume kako su zaljubljeni jedno u drugo. U početku Indira je izjavila; Miroslav je muškarčina i dobrica, on savršen je za mene. Sad ponekad dobije i koju tresku... Po svemu sudeći, želja joj se ostvarila.


PREDSJEDNIK HRVATSKE
UDRUGE ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3101.



Post je objavljen 15.05.2016. u 08:18 sati.