Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

PREDSTAVLJANJE zbirke priča riječkih autorica "Stvar ravnoteže"




Riječka skupina autorica osnovana kroz zajedničko druženje na radionici pisanja “Tinta 910” objedinila je priče u rukopis pod naslovom “Stvar ravnoteže”.

Autorice knjige kratkih priča “Stvar ravnoteže” pozivaju vas na predstavljanje spomenute zbirke, nastale na radionici kreativnog pisanja “Tinta 9103 u četvrtak, 19. svibnja 2016. u prostoru riječkog Teatrina Nad Urom s početkom u 19h.

Gordana Lenić, Danila Linić, Vlasta Linić i Anita Vein Dević već su prvim pričama osvojile nagrade i pohvale na natječajima pa se u zbirci mogu naći nagrađivane i pohvaljene priče poput “Ivorove Loze” koja je nagrađena 1. mjestom te koja je ujedno osvojila nagradu “Stjepko Težak” na Međunarodnom javnom natječaju “Moje drago serce”, 2015. godine.

Na istom je natječaju pohvaljena priča “Kiša” Gordane Lenić, a ove godine priča “Veronikino srce” Danile Linić. Danila Linić je pričom “Ostatak puta” (također u zbirci) osvojila žiri koji je priču uvrstio u Zbornik radova duhovna stvaralaštva “Vrelo nadahnuća”, dok je pjesma “Voda živa” autorice Gordane Lenić dobila posebno mjesto u Zborniku radova duhovnog stvaralaštva Stjepan Kranjčić.

Promociji će pored autorica prisustvovati urednica zbirke “Stvar ravnoteže” i voditeljica radionice “Tinta 9103 Diana Rosandić Živković te recenzentkinja Kristina Posilović, književna kritičarka i pjesnikinja. U glazbenom dijelu nastupa Mario Šimunović – maestro gitare, dok će program moderirati Ania Škrobonja, magistra kulturologije.



izvor: Teklic.hr



Post je objavljen 16.05.2016. u 10:44 sati.