Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Kakav je ovo narod koji više vjeruju tuđinu, nego svom hrvatskom sinu!



Našli su plodno tlo da odigrajju najčudesniju paklenu igru političke zavjere i izdaje. Kolinda Grabar Kitarović zabila je u leđa nož hrvatskom narodu. Ona nije htjela doći na obljetnicu "Bljeska", da se ne zamjeri Srbima i Nikoliću i Vučiću i Pupovcu... Izjednačila je Bleibursku tragediju sa ustaškim fašizmom. Ali to nas neće spriječiti da 14. svibnja 2016., ne odemo na Bleiburg, na 71. obljetnicu, kada su Titini partizani učinili genocid i pokolj..

Kolinda se je okrunila i okružila sa, Mesićemm, Pupovcem i Josipovićem...Ne treba nikako zaboraviti Kolindu Grabar Kitarović u društvu sa Ivom Sanaderom, Mladenom Bajićem i Carlom del Ponte 2005. godine, oni nisu skrivali zadovoljstvo kad je uhićen general Ante Gotovina. Predsjednica RH., postavila je za veleposlanika u SAD-u u Washingtonu Domagoja Jurčića, slugu od Pupovca. Između ostaloga dala je intervyu novinarki Jeleni Lovrić, neprijateljici svega hrvatskoga i bivšoj članici saziva CK SKJ-a. Lovrić je pozivala i slala tenkove na Vukovar 1991., zajedno sa Vrhovnim komandantom JNA Stjepanom Mesićem. Kolinda je izdala i zanjekala istinu o uništenoj Hrvatskoj.

Treba ukinuti ured i mjesto prićuvnoga doživotnog predsjednika Stjepana Mesića. Isto tako treba odstupiti Kolinda, kćerka partizana i masonskih antifašista, koja je popljuvala "10 travanj", hrvatske najviše državnost-i... Kolinda je dovela tuđinca Tihomira Oreškovića, da nad nama gospodari.


PREDSJEDNIK HRVATSKE
UDRUGE ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ

Broj članaka: 3096.



Post je objavljen 10.05.2016. u 21:16 sati.