Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninepula

Marketing

Odgođena odluka o prodaji Spaladium Arene

SPLIT - Na sjednici Odbora vjerovnika Sportskoga grada - Tvrtke posebnih namjena (TPN) u stečaju koja upravlja Spaladium Arenom odgođeno je donošenje odluke o prodaji te arene čiju su vrijednost ovlašteni sudski vještaci procijenili na 455 miljuna kuna jer su vjerovnici zaključili da treba dotano razmotriti način njezine prodaje, izvijestio je u utorak stečajni upravitelj Perica Mitrović nakon višesatne sjednice Odbora vjerovnika zatvorene za javnost. "Zakazali smo za 30. svibnja ove godine novu sjednicu Odbora vjerovnika na koju ćemo pozvati predstavnike grada Splita, Ministarstva financija, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te predstavnike Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUDI), predstavnike poslovnih banaka koji su razlučni vjerovnici i predstavnike radnika da na tom proširenom sastanku još jedanput skupa razmotrimo što se još može napraviti prije oglašavanja prodaje Spaladium arene", rekao je Mitrović novinarima.
Istaknuo je kako je Odbor vjerovnika u tom stečajnom postupku utvrdio da je "način prodaje Spaladium arene vrlo kompliciran" te je zato odgodio donošenje odluke o njezinoj prodaji kako bi se dodatno razmotrile mogućnosti rješavanja teškoća.
Na upit ima li potencijalnih kupaca Spaladium Arene, Mitrović je odgovorio kako tu dvoranu "zasad može kupiti samo grad Split" novogradnja Velika Gorica

Post je objavljen 10.05.2016. u 21:13 sati.