Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mozdasedogodi

Marketing

Muško-ženska prijateljstva... like/dislike

Vječno pitanje koje izaziva različite reakcije. Svatko misli da zna odgovor na pitanje postoji li?
Pa šta da vam kažem. Do sada sam više puta promijenila mišljenje iz ne u da i iz sigurnog da u ne. Sad da me pitate, rekla bih da tu ima nečeg. Pitanje je samo gdje je granica koja se može prijeći.
Imam li muškog prijatelja? Imam. Prijatelj koji čini više za mene, nego dugogodišnje prijateljice. Daje osjećaj sigurnosti jer znaš da će bit tu kad ti zatreba pomoć. Dijelimo svakodnevne događaje, probleme i misli.
Prijateljstvo za mene čine hrpu malih sitnica i trenutaka u kojima uživate opušteno bez prigovora jedno drugom. Dajete riječi koje hrabre drugu osobu da čini ono u što nije siguran, no ti znaš da on to može. Potičeš ga na bolje i iskreno se veseliš njegovim uspjesima koju mogu biti za druge mali, no za vas su veliki jer VI znate koliko je bilo unutarnje borbe.
Muški će reći da to ne postoji jer muškarci žene gledaju samo na onaj drugi način. Ok, vjerujem u to, no kako možemo znati da baš za sve vrijedi to. Znači li to da ni ti (koji čitaš ovo), ni ona, ni ja, nemamo muškog prijatelja, nego osobu koja nas želi povaliti? Čest izraz u ovakvim situacijama s kojim mi je teško složiti se. Slobodno me pokušajte razuvjeriti.
Niz problema nose muško-ženska prijateljstva. Okolina vam ne vjeruje da između vas nema ničeg, a ako imate još i dečka/curu, naći ćete se u situaciji konstantnog opravdavanja. Bit će iscrpljujuće i odustat ćete od objašnjavanja. Umorit ćete se i počet se proispitivati je li to prijateljstvo toga vrijedno i osjeća li taj prijatelj nešto više jer ni sami neće više bit sigurni.
Ako čitate jer mislite da imam neko riješenje, nemam. I sama sam u toj situaciji i ne vidim izlaz. Sumnja mi lebdi oko glave i govori da on možda osjeća nešto više, no ne usuđujem se na to pomišljat jer onda znam da je kraj...


U ono što sam SIGURNA je prijateljstvo koje se nikad ne može raskinuti. Danas upoznajte mog najboljeg prijatelja koji se uvijek iskreno razveseli, osjeti kad si tužan i nema predrasuda. Ljepota kakvu samo rijetki ljudi imaju, a sve životinje!
Šaljemo pozdrave yes












Post je objavljen 09.05.2016. u 20:08 sati.