Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Još jedno besmisleno gunđanje



Imao sam živu raspravu i eto, čak me izbacilo nakon dužeg vremena iz takta, tko više štete čini školstvu, te ograničene podobne ravnateljice ili sindikalci domoljubi, ma glede štetočinstva, većina ne zna što sve sebi dopuštaju ili su dopuštale vukovarske, šibenske, riječke, opatijske ravnateljice, pa im je lako teoretizirati. Školski sindikati, koliko god bespomoćni, bezidejni i uškopljeni bili još uvijek su jedini sindikati koji djeluju, mada su dobra vremena daleko iza njih.
Živcira me kad me se uvuče u priče koje me se nažalost tiču, jer radi se o egzistencijalnim pitanjima zasad samo bliskih osoba koja polako postaju divljač za odstrijel vječnih šefica, no ja nikad nisam čekao ne reagirajući da dođem na red. mada više nisam tako aktivan i trudim se, kad je ikako moguće, držati se po strani, nek se drugi mlađi malo bore.
I možda nisam u prethodnom postu bio jasan, srpski primitivci mi nisu utjeha, jebe mi se za njihove , mislim da se zovu dveri, imam oko sebe i previše domaćih "čistih" zvijeri.

Post je objavljen 03.05.2016. u 22:13 sati.