Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Mostov zastupnik Kristić zatražio obustavu građevinske dozvole za projekt Golf na Srđu

"Zadnji UNESCO-ov monitoring prije nekoliko dana inzistira da se svaka dozvola prije izdavanja dostavi njima na suglasnost pa je stoga i jasna ovolika žurba investitora da se što prije izdaju građevinske dozvole kako UNESCO ne bi saznao za sve nezakonitosti", tvrdi Mostov zastupnik.
Stoga, ako ova Vlada izda građevinske dozvole bez prethodnih usklađenja sa zakonima i presudama i rezultatima UNESCO-vog monitoringa, riskira nanijeti višemilijunsku štetu građanima Dubrovnika, rekao je Kristić. Upozorio je da je projkt Golf na Srđu u izravnoj vezi s uređenjem Muzeja Domovinskog rata u tvrđavi Imperial na Srđu.
"I to dovoljno govori kakav je bio odnos tadašnje vlasti jer je dignitet Domovinskog rata povjerila u ruke privatnom investitoru i dala mu da između komercijalnih sadržaja noćnih klubova, restorana smjesti Muzej Domovinskog rata", kaže zastupnik.
Gradonačelnika Dubrovnika Andru Vlahušića prozvao je da ne poštuje ugovorne obveze, da je odbio naplatiti penale investitoru zbog neizvršenja dijelova ugovora o koncesiji,
da inverzija projekta za koji se traži odobrenje, nema odobrenje konzervatorskog odjela u Dubrovniku itd stanovi Rijeka

Post je objavljen 29.04.2016. u 14:04 sati.