Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carjestvarnogol

Marketing

O ovom, mom proizvodu. On je tako krhak i dragocjen.



Ovaj proizvod nije testiran na životinjama. Testiran je na meni samoj.
Činim što mi je činiti, onako kako znam, ponekad je to onako kako ja hoću, a katkad je tako kako jednostavno mogu il' moram.

U snu kojeg se na javi borim sanjati, okružena sam ljepotom i ljudima boljima od sebe. Slike koje promatram u pozlaćenim su okvirima i ne skupljaju prašinu. Riječima koje izgovaram i čujem glasnice su tek ogrtač. Koračam polako, poštujući zelenilo kao i asfalt, jer oboje su na moj planet položeni. Volim i poštujem svako živo biće, i ta mi je ljubav neprestano uzvraćena. Čak štoviše, davanje nas uistinu usrećuje.
Zato, ovaj proizvod nisam testirala na životinjama nit' ću ga ikad testirati. Ptice trebaju letjeti, tako im je dano. Kao i ovo divljenje meni, dok gledam galeba koji tek vrškom krila tapša ocakljenu površinu mora.

Nije testiran ni na drugim ljudima, koji, zamotani oko virtualnih potreba poput divljeg bršljana, ne bi znali dati suvisli odgovor tom mom vječnom nemiru. Jer, moje ruke nisu stvorene za šamaranje, to ne znam. Ne znam boraviti u neistini, ni tuđoj ni svojoj, od nje se osjećam nelagodno. I ovaj proizvod ne trpi skučenost, ni kutije, ni sabijanje, koje je u mnogočemu postalo obavezno. Bol mu skraćuje rok trajanja. Kvari se od pogrešnog robnog susjedstva. Ovaj, moj proizvod, on je tako krhak i dragocjen.

Činim što mi je činiti, onako kako znam, ponekad.
Okružena ljudima boljima od sebe.
Čudim se, čudim se posve bez riječi.


Post je objavljen 03.05.2016. u 00:50 sati.