Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avaspava

Marketing

ne(ljubavna)

Meni je sve ljubavno;
I kad me čekaš na krivom semaforu iako sam ti objasnila na kom sam ja, pa kad sjedneš do mene sva važno dodam gas i klizim autom kroz noć, kao da u najmanju ruku idemot ko zna gdje a ne tek kilometar ili dva do male tihe uličice, za koju ćeš ti ustanoviti kasnije ujutru, da je u njoj sve mirno i da se čuje tišina kao da ni nije u centru grada.
Meni je sve ljubavno;
I kad ne nađemo iz prve ni katanac ni kapiju iako znam da bi tamo trebala biti.

I ljubavne su mi svijeće i integralni štapići, slatke palačinke, i slane palačinke. I ljubavne su mi moje čizmice pored tvojih patika i ljubavna su mi dva bijela ručnika. Čak mi je i glazba s tvog telefona ono skroz ljubavna iako namjerno neću da zapamtim izvođača a već tada sam je u mislilma smjestila ispod ovog posta, za koji sam već tada znala da ću pokušati da ga napišem neljubavno a da neću uspjeti.

Ljubavni su mi moji stegnuti prsti oko daske kreveta, i ljubavni su mi tvoji prsti stegnuti preko mojih, i skroz mi je ljubavna ta igra i skroz mi je ljubavno kada ležimo goli i ljubavno mi kad te ujutru moram izvući iz kreveta da mi otvoriš kapiju jer ja volim da te gledam tako pospanog i ako kapiju mogu otvoriti i sama.

Ima toga još.

Post je objavljen 07.03.2015. u 19:47 sati.