Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avaspava

Marketing

Rupa.

Malo poslije 12 h zovem panično B. i skoro je molim da dođe da me mijenja. B. ostavlja i blizance i muža koji dolazi samo na vikend i ručak i supu i neispečene kolače. B. pali stari jugo. B. vozi nedozvoljenom brzinom. B. stiže.

Uz kavu, jaku i bez mlijeka,odlučimo da je ipak pametnije da ja ostanem. Da odradim još tih par sati, a ona da se vrati blizancima, mužu i kolačima. Prvi put joj zavidim.
(Iako stalno smišlja kako da ga prevari i kako da ga izbjegne)

Odlazim kući. Maštam o mlakim radijatorima na kojima se suši veš. Samo da mi i večeras ne ispadne faza.. Kaže B. Morat ćeš se smuvati se nekim električarem.. I gotova stvar.


Nikakvih obaveza. Ništa. Samo da se naspavam. Ne mogu zamisliti npr. da za koji dan osvanem nasmijana i sretna i tip top. Sa sastavljenim i jasnim emocijama. Vrijeme je prekratko. Želim se samo smijati. Rasplačem se na reklami nivee. Rasplačem se iz prve, a sastavim na deset. Samo što to podjelim sa skroz nebitnim ljudima. Neke bitne štedim. Štedim jer stalno pravim plan i jedem sebi živce što nitko neće da se mijenja. Što svaka kombinacija ima neku rupu. A ja imam onaj osjećaj u stomaku;

Sve će proći i bez mene.

Post je objavljen 12.01.2015. u 15:14 sati.