Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Komadanje

Dame (i zainteresirana gospodo), malo ćemo (se) komadati. Propagandna mašinerija pred skori početak nove sezone Igre prijestolja radi punom parom pa nam među ostalim trivijama donosi i "pregled najboljih komada iz serije":


I zaista, dovoljno komada da na prvi pogled primijetim i nešto veće (komade) među njima. Ništa drugo nije ponuđeno, stoga primijenjeni metar "komadosti" - izgled. Zgodni seksi macani (plus jedna maca), užitak za oči.

No, može li još mesa na toj kosti? Ili, da prostite, mesarskim rječnikom: kvalitetniji komad?

Portali bombastično prenose vijest: To je muž! David Beckham iskoristio je svoj profil na Instagramu kako bi javno čestitao 42. rođendan svojoj supruzi Victoriji (The Muž to čini dirljivom rođendanskom porukom "koja je oduševila posebno pripadnice nježnijeg spola"):


Skrolanjem u dnu stranice nalazimo i stariju vjesticu iz života Beckhamovih koja opisuje tatu Davida "kako sjedi na podu dnevne sobe – i šiva haljinicu za kćerinu lutku."

Čemu skrivati, nakon ovog posebno, pripadnica sam tog posebno oduševljenog nježnijeg spola.

Voli i cijeni suprugu, posvećen njoj i djeci? Drugim riječima, predan obitelji i zgodan? Seksi na kvadrat! Primijenjeni metar "komadosti" - predanost obitelji + izgled.

No, može li još mesa na toj plećki? Ili, da prostite, mesarskim rječnikom: ako je moguće i slasniji komad?

U svom zadnjem tekstu kolumnist opisuje duhovitu reakciju kanadskog premijera Justina Trudeaua koja je postala viralni hit:

"Boraveći na Institutu za teorijsku fiziku odgovarao je na pitanja novinara – i jedan ga je iz štosa pitao da objasni kvantna računala. Premijer se sabrao sekundu i uredno jednostavnim rječnikom, gestikulirajući poput dobrog nastavnika, objasnio što su kvantna računala i što je to toliko uzbudljivo oko njih. Nadodao je – ne idimo dalje s tom temom, jer ćemo inače biti tu cijeli dan. (...) U Kanadi, zemlji čiji BDP po stanovniku iznosi $45,488, a nezaposlenost 7,1% uza sva useljavanja, premijeru se čini važnim znati kvantna računala."



Rodila ga majka Kanadica! Mozak plus smisao za šalu plus zgodan? Komadčina!
Primijenjeni metar "komadosti" - inteligencija + duh/ovitost + izgled. Stupanj seksipila: Grrrrrrrrr!


Post je objavljen 19.04.2016. u 00:01 sati.