Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninezadar

Marketing

Veliki ulazak Like na kartu hrvatskog adrenalinskog turizma

Pećinski park Grabovača, adrenalinski park Rizvan City i ekskluzivni ranč Linden treat potpisali ugovor kojim započinje projekt „Lika is adventure“.
Ususret nadolazećoj turističkoj sezoni u Lici se priprema jedinstvena avanturistička poslastica koju će omogućiti suradnju naizgled različitih, ali u jednom segmentu itekako povezanih institucija koje su turisti već odavno prepoznali. Njihov zajednički nazivnik je kvalitetna ponuda određenog segmenta adrenalinskog turizma, što je sada rezultiralo udruživanjem u zajedničku ponudu kroz projekt – „Lika Is Adventure“, u čiji uspjeh ne sumnjaju.
Ugovor su tako potpisali Pećinski park Grabovača, jedinstvena speleološka lokaciji i jedini pećinski park u Hrvatskoj, adrenalinski park Rizvan City, centar avantura i pustolovina s raznolikom ponudom aktivnosti u netaknutoj prirodi nedaleko Gospića i Linden treat, luksuzni ranč na Velebitu koji nudi aktivnosti poput jahanja i druženja s konjima, izlete s kanuom, trekking, planinarenje i spiljarenje.
Da je povezivanje ovakvih subjekata koji zajedno mogu objediniti raznoliku i vrhunsku ponudu koju današnji turist očekuje, svjesni su potpisnici ugovora novogradnja Jarun

Post je objavljen 18.04.2016. u 11:20 sati.