Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/veselapliskavica

Marketing

odricanje

Večeras u 19:37 u središnjoj informativnoj emisiji, poslije priloga u kojem će se Veljko Kajtazi izjasnit jel oće ić u Jasenovac ili neće održat će se prigodna ceremonija.

Točno u 19:37 Simona Ištvanić, Mirta Šurjak i El Arbi Hillel Soudani će se odreći NDH i priznati njen zločinački karakter.

Tako će se 75 godina nakon osnutka završiti i proces odricanja od navedene.

Iz izvora bliskih uredniku informativnog programa saznali smo da će voditelj svečanim glasom pitati Simonu Ištvanić, Odričeš li se Simona, a ona će izvesti piruetu i veselo kliknuti Odričem.

Potom će voditelj Mirtu Šurjak pitati Odričeš li se ti Mirta, a ona će presložit dekolte, značajno pogledati voditelja i senzualnim glasom, promuklo reći Odričem.

Na kraju će Voditelj pogledati El Arba Hillela Soudanija i pitati Odričeš li se i ti Soudani, a on će ga začuđeno pogledat i blesavo se osmjehnuti.

Onda će voditelj viknuti Aleluja, i svi će pasti jedni drugima u zagrljaj, a onda će zbor hateveja, u pratnji orkestra hateveja, izvesti Hrvatine Đuke Čaića, i odmah zatim koloplet borbenih pjesama pod nazivom Tito heroj a ne zločinac.

Kao specijalni gost ceremonije odricateljima će videolinkom čestitati Baja Mali Knindža.

Voditelj će dnevnik odjaviti uz pozdrav hrvatskim antifašistima ma gdje bili.Post je objavljen 12.04.2016. u 16:37 sati.