Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

NEKI ODLOMCI

Do sada je Dajana Diverno objavila nekoliko romana, a narednih par dana podsetićemo se nekih od njih u vidu kratkih odlomaka. Tako ćemo imati prilike da čitamo odlomke dela : Vapaj orhideje, Marokanska princeza, Tajne strasti grofice Razaski, Francuski poljubac, Fatalna prismotra, Divlja Džoana, Poslednji sekund za Brašov, Trijanon (1,2,3), Vilhelm Gustlof, Poslednje venčanje, Leopard broj 39, Zabranjena ljubav, Tajne markize de Šampanj, Boja staklene ponoći, Fang, kao i dela Komodo kumovanje italijanske mafije koji je pre 8 godina objavljen u vidu e-book, potom Dama od leda i Topaz u kremenu..
Nijedan od romana do sada nie objavljen u novom, dopunjenom ili skraćenom (izmenjenom) izdanju, mada bi lepo bilo opet videti neki od tih romana. Takođe sem što su prevedeni: Francuski poljubac (mađarski i engleski), Tajna markize de Šampanj (engleski), Poslednje venčanje (engleski), Trijanon (mađarski), Zabranjena ljubav (španski), Topaz u kremenu (engleski)nijedan drugi roman više nije dočekao da bude preveden.
Od neobjavljenih dela samo se delo Ubiti s stilom prevodi na španski, dok je delo Volela sam predsednika delom prevedeno na mađarski

Post je objavljen 12.04.2016. u 15:26 sati.