Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

TAJNAslika: digital art

Dan mi promiče, a pjesma sa radija ga čini lepršavijim od tajne.

Htjela bih da me vidiš onako kako se ja vidim, htjela bih ono bitno, a to je: sada – jer „sada“ uvijek izmiče poput pijeska kroz prste.

Mjerim težinu srca zlatnom mjericom prstohvata i oduzimam kap vode otkud izlaze konture mog lica, sve to zapisujem u pjesmi koja odzvanja pustim koridorima mog života i ne prestaje, dok se ne smire krugovi na vodi.

Sa ruba ponora upravljala sam životom i snopovima svjetla što su poput tajne lebdjeli iznad mene, a moj rukopis je iz zlatne prošlosti, dok između prosutih bisera ne znam kojeg bih uzela, a da ne poremetim taj savršeni red.

Navukla sam sjenu preko očiju, da ne vidim nikoga i neka mi ova subota poput tajne zamagli pogled i odnese me u smiraj proljetnog sumraka.


napisano: 12.06.2007. u 12:46h na portalu iskrica-weblog, a iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"
http://iskrica.tportal.hr/weblogs/post.php?web=1461&log=178106

i 5.09.2011. objavljeno na portalu Magicus
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=67928http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 16.11.2019. u 13:37 sati.