Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

sex

kažu ovi znanstvenici šta se bave proučavanjem mozga da je za njegov normalni razvoj potreban redoviti seks, čak vrše istraživanja koja ga nacija više upražnjava od neke druge. po tome mi bi bili u samom vrhu sa prosjekom od 3 puta tjedno dakle svaki drugi dan. po logici stvari mi bi ka tribali bit narod sa vrlo razvijenim intelektualnim sposobnostima što bi za posljedicu značilo prosperitet.

kako nan se prosperitet ne nazire tako san počeja sumnjat u ova znanstvena dostignuća, ili oni možda nisu obradili sve razine, jer nije sve isto jel se neko počeja sexat sa 17 ili 37 ka šta nije isto koga šta pali. npr. jel se pod seks računa šta nas jebu svakakin nebulozama sa političke scene ka i to šta se svaki dan jebemo kako dočekat 1. u misecu. ako je tako onda in računica ne valja jer bi ja po tome spada u kategoriju apstinenata a fala bogu još san u formi jer da nije tako ne bi dočeka 1. ako pak nisu uvrstili dob onda in opet računica ne valja jer su oni do 37. već prolupali.

a onda, opet, tu su u igri i različiti svjetonazori jer ima i onih koji kažu da prije braka nema sexa ka da ga nema ni izvan braka ka i to da seks služi samo za produženje vrste, da ne govorin od ovima štra ga upražnjavaju virtualno. aj ovi šta neće prije braka, možda in se i posriči pa uđu u brak prije 37. razumin i ove šta ga ne upražnjavaju izvan braka, valjda ga imaju dovoljno, ali kako sex moš upražnjavat virtualno! jel pritom misle na gledanje raznoraznih političkih programa il na porniče, jer dođe mu ga na isto.

eni vej, ovin znanstvenicima ne triba ništa virovat no

Post je objavljen 29.03.2016. u 17:32 sati.