Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninepula

Marketing

Festival Design District: "Block party" u "zoni Martićeva"

Proljetni festival Design District Zagreb održat će se od 16. do 19. lipnja
U zoni zagrebačke Martićeve i okolnih ulica ove godine će se po prvi put održati festival Design District Zagreb koji će trajati od 16. do 19. lipnja. Dio je to istoimenog šireg multidisciplinarnog projekta koji bi trebao osvijestiti potencijal ove gradske četvrti koju omeđuju ulice Šubićeva, Zvonimirova, Račkoga, Draškovićeva i Vlaška.
Stoga je do 10. svibnja otvoren poziv za prijavu dizajnerskih, arhitektonskih, likovnih i drugih koncepata te realizacija koji afirmiraju dizajn i kreativnost.
U suradnji s kreativcima i poduzetnicima na ovaj će se način afirmirati proizvodnja kulture i turizma kao pogonskog goriva za razvoj grada, navode organizatori.
Četverodnevni proljetni festival zamišljen je kao zbir malih uličnih događanja i predstavljanja projekata na kojima će stanovnici,
kulturni radnici i kreativci u "zoni Martićeva" upoznati posjetitelje sa svojim novim proizvodima i konceptima - i pritom se dobro zabaviti.
Tijekom trajanja festivala četvrt će ispuniti zanimljivi dizajnerski i umjetnički radovi, impresivne instalacije u javnom prostoru, svježa rješenja i
intervencije za dodatno poboljšanje života u kvartu, i još mnogo toga nekretnine

Post je objavljen 23.03.2016. u 11:06 sati.