Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Idealan muškarac.....

.....postoji!!!!!!!!
Da,drage moje On postoji!!! Ja ga upoznala. Ono.....uvjerila sam se na vlastite oči i uši. Ono....uživam u njegovom društvu!!!!
I tako.....kako se mi dugo družimo,tako ja njega sve bolje upoznajam.Na prvu sam pomislila da je kao i svaki drugi. Puno zuji malo meda daje. Ali ne,on je stvarno netko tko što kaže to i učini.
Njemu je njegova ljubav najvažnija na svijetu. On svoju voljenu obasipa pažnjom,nježnošću,ljubavlju.On ju daruje jer obožava njezin osmijeh. On ju ljubi i poštuje. Drži čvrsto a opet tako nježno da ona lebdi sigurna u njegovom zagrljaju. On je zaliječio sve njezine rane i naučio ju kako da se brani (ako on nije tu)
Ona se pored njega osjeća zaštićeno,voljeno i iznad svega sigurno. U njegovom zagrljaju ona živi i diše. Tamo ona postoji.
Da,drage moje,on postoji. Ako ga ikada sretnete prepoznat će te ga po sjajnim očima i zaljubljenom pogledu. Jer ona je u njegovim mislima stalno. On joj u mislima miluje tijelo i šalje poljupce. Ako ga sretne a on prođe pored vas kao da ne postojite,ne zamjerite. Jer on vidi samo nju. Samo nju. I on je samo njen.
A ja....ja sam imala sreću upoznati idealnog muškarca. I ponovo vjerujem u bajke!

Post je objavljen 20.03.2016. u 21:07 sati.