Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

DANAS, 16.03.2016. godine započinju radovi na izgradnji kanalizacijske mreže naselja Valkarin

Odvodnja Poreč d.o.o. je objavila informaciju da DANAS započinju radovi na izgradnji kanalizacijske mreže naselja Valkarin. Radovi se izvode u sklopu EU projekta Poreč, sufinanciranog od strane strukturnih i investicijskih fondova Europske unije, a planirano je izvesti 1357 metara gravitacijskog kolektora profila DN 200 i 250 mm, te crpnu stanicu s pripadajućim tlačnim cjevovodom profila DN 75/66 mm ukupne duljine 495 m, u vrijednosti oko 1.900.000,00 kuna. Buduća kanalizacijska mreža prikupljati će otpadne vode naselja Valkarin te ih putem novo izgrađenog glavnog kolektora naselja Valkarin, Musalež i St. Diklić odvoditi na postojeći kolektor Servisna zona Buići – Poreč.

 photo objava-Valkarin_zps2m70lohp.jpg

Izvođač radova je tvrtka Braco Kop d.o.o.. Radovi se planiraju dovršiti krajem svibnja 2016. godine.

Tijekom izvođenja radova na izgradnji kanalizacijske mreže, cesta prema Valkarinu biti će zatvorena, te će se promet odvijati obilazno preko stancije Grbinovica. Za sve informacije o stanju radova i kućnim priključcima, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Izvor: Odvodnja Poreč d.o.o.

ZANIMLJIVOST:
Ne stavljajte ljetne gume prije 15.4.!


Snijeg nismo već dugo vidjeli, za ovaj vikend najavljuju i do 15°C, i mnogi se vozači pitaju da li je došlo vrijeme za ljetne gume!? No osim zakona koji je vrlo jasan, i osiguravajuće kuće imaju nešto za reći…

U Hrvatskoj je zimska oprema obvezna od 15.11. tekuće godine do 15.04. iduće godine. Obvezna uporaba zimske opreme odnosi se na sve vrste motornih vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika, a ne udovoljavate li ovim propisima u slučaju nesreće, kasko vam neće isplatiti novac.

Pod zimskom opremom podrazumijevaju se zimske gume (M+S) na svim kotačima ili ljetne gume s najmanjom dubinom profila od 4 mm i s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače. Više o ovoj temi u
ČLANKU NA WEBU AUTOMOBILI.HR

Za MO Varvari, Robert Velenik


Post je objavljen 16.03.2016. u 15:06 sati.