Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...rođendanski!



..aloooooo kume...aj' dodji sa zenom i malim na prsut, bevandu i kolace!
...aj' moze, a sta je rec'...da nije neka festa u djiru!!!
...bogati, pa rodjendan mi je!!!
...a jebate, opet sam zaboravija…aj dobro eto nas, pocmi ti slobodno rizat prsut!!!
...eeejjjjjj slusaj, nemoj da bi mi slucajno stagod kupovali i donosili, meni ti poklona vise ne triba...samo se vi nacrtajte ovdi!!!
...doooooooobro, evo idemo…al' za mene neka kuma spravi duzinu palacinki, znas da ja ne jedem nikakve kolace!!!
…pa normalno, vec su zamisane samo ih triba ispec!
Rodjendan ka' rodjendan, sve je islo onako spontano kako u takvim prilikama bude, pa vas necu tlacit o tome kako nam je spize priteklo, a bogami i pica…jebat ga prosla su ona lipa i mlada vrimena kad nije bilo teorije da i jednog i drugog dotekne…
Kad smo se utukli spizom mi muski smo se bacili na kauc, a zenske su osle pec palacinke…
Kum je odma poceja saltat sportske programe: arena sport 1 do 4, eurosport, sportclub, extremesport i teletekst, a do mene sidne njegov mlađi sin, moje kumce.
Gledan ga i sve kontan, ka' da jucer bilo kad sam ga drza na krstenju, a sad momak i po…e jebat ga, vrime leti, stari se.
...pa moj kume, bas mi lipo izgledas!...drzis se ka' pravi momak!!!...pocme on spiku, na sta sam se od srca nasmija jer san zna da je to daleko od realnosti. Uvik mi u slicnim situacijama padne na pamet ona scena iz filma Taksist kad se DeNiro gleda u ogledalo i govori sam sebi „You talking to me?“.
...a moj kumasine dobro je, moglo je bit i gore!!!...bija je moj komentar na to, pa sam odma pokusa pribacit servu i onda cu ja njemu:
…a reci ti meni, kako je u skoli…ide li???
…ne mrda se, stalno na istom mistu!...rece i sve se smijulji, pa nastavi tamo di je sta.
...ma vidin ja jos ti planinaris, ides na more, nisi debel ka' moj caca, mora da imas neki tajni recept za taj izgled i vitalnost, aaa!?...aj' da cujem to iz prve ruke!!!...sa smjeskom ce on i digne casu da nazdravimo.
Kucnemo se mi, a ja cu onda njemu:...gle, sinko, ja sam kad sam se ozenija odma na pocetku braka dogovorija sa zenom da ako se ikad budemo svadjali, onaj koji izgubi svadju mora otic vanka u dugu setnju da se o'ladi!!!
...aeeeee!!!...izusti on zbunjeno i gledajuc me upitno.

.


...hahahaha, kumasine kako ne kuzis...pa svemu tom sta ti govoris pripisujem to sta sam pun kurac vrimena proveja na friskom zraku!!! smokin

...lip pozdrav! mah

Post je objavljen 09.03.2016. u 20:30 sati.