Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

(Č)etnička manjina
Pojava primitivnog izričaja ("moji su pobijedili 45.") nastavak je (podcijenjenog) plaćenoga oglašavanja (šake orjuntalista (orjuntalist je štovatelji i proučavatelj komunističke (staljinističke, zbog polupismenih prevedeno na titoističku) metodologije stvaranja nereda ...).
U okružju najave promjene izbornoga zakona, povećavanja saborskih mjesta za hrvatsku dijasporu (i može-bitnoga (nužnog) smanjenja prava zastupnika etničkih (nacionalnih) manjina (da je sabor dvodoman, takvi bi bili u Županijskom domu ...), stvaraju se okviri za pregovore (za izbjegle Srbe).
Pupavac, podjednako, zastupa teoriju vlastite zemlje (nepoznate u političkoj teoriji (do u slučajevima režima koji su proglašavani zločinačkim ...)).
Kako bi netko/nitko (nehrvat)(ne-katolik) mogao biti podjednako vlasnik zemlje (države) u državi koja je katolička, nacionalna? I zašto se koristi pravom etničkih manjina (na izborima, u financiranju, u posebnim pravima koje koriste manjine, ...)?
Ustav i zakoni reguliraju prava etničkih manjina i nigdje nije navedeno kako su i oni vlasnici zemlje (države). Ova zemlja nije i njihova. Država je i njihova (a vlasništvo (zemlje) proističe iz političkih i drugih prava (koji nisu na strani (č)etničkih manjina)).

Zastava Bana Jelačića
Post je objavljen 09.03.2016. u 09:52 sati.