Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuce

Marketing

Bazen na Sveticama otvara se 1. svibnja

Vrijednost projekta bila je 79 milijuna kuna, ali su ga poskupjeli dodatni radovi, pa konačna cijena još nije poznata
Nakon sedam godina gradnje 1. svibnja napokon se otvara kompleks bazena na Sveticama, najavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
Vrijednost projekta bila je 79 milijuna kuna, ali su ga poskupjeli dodatni radovi, pa konačna cijena još nije poznata.
Bazeni su smješteni uz zapadnu tribinu Dinamova stadiona, a kompleks se sastoji od velikog olimpijskog bazena (50x25 metara, dubine 2,2 metra),
malog bazena za rasplivavanje (25x13,7 metara dubine 1,4 metra) i bazena za obuku plivača i djecu (8x6 metara, dubine 0,4 do 0,8 metara).
Uz bazenski kompleks moći će se igrati odbojka na pijesku ili šah s velikim figurama, bit će tu i dječje igralište, a ugradit će se i ploha s prskalicama, kakve imaju toplice.
Na krovu iznad svlačionica nalazit će se tereni s umjetnom travom za stolni tenis, mali nogomet i košarku.
Ispod tribina na raspolaganju građanima bit će solarij, jacuzzi, saune, masaža te mali bazen s hladnom vodom. U podrumu će se nalaziti teretana i fitness dvorana.
Na otvorenoj etaži uz tribine, s kojih će se vidjeti cijeli bazen, bit će kafić s drvenom terasom i pogledom prema parku Maksimir, a s druge strane terase bit će sunčalište s drvenim podom.
Otvorenjem bazena na Sveticama grad će dobiti četvrti natkriveni bazen, uz postojeće u Travnom, Domu sportova i na Jarunu.
Sljedeći bazenski kompleks trebao bi se, kako je najavljeno, graditi u Španskom, a do jeseni bi se trebali završiti i školski bazeni u naseljima Sopnica i Iver stanovi Zadar

Post je objavljen 08.03.2016. u 07:55 sati.