Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

uljez

neku većer dok smo gledali omiljenu seriju reče šefika:

- znaš da nam se uvukla neka mačka na balkon.
- kakva? upitam ja
- jedna žuta, ogromna, kontejnerašica.
- pa kako je došla na balkon?
- pa...od kada je oni božo subotar iz prizemlja napravija nastrešnicu da mu oni sa gornjih katova ne seru po robi na sušilu omogućija joj je pristup.
- dobro, e, i?
- kako dobro, i ?! pa triba joj onemogućit pristup! šta ako joj ga ovi naš umoći i ode za njon, znaš kakve su mačke, a ti nisi tija dat da ga se kastrira i sad imamo problem! znaš li ti.......bolesti......prinit......ić cijepit......!
- dobro, rješit ćemo to.
- kako ćeš riješit?
- stavit ćemo žilet žicu.
- dobro!

i tako sam se ja danas dao u potragu za žilet žicom. odem u bauhausa vrtin se ka prdec u gačama ali žilet žicu nisan vidija. nisan tija pitat prodavača da li je imaju kako me ne bi gleda u čudilu, i šta ću mu reč 'znate, oću onemogućit pristup jednoj mački kontejnerašici na balkon'. odem potom u peveca, obiđem sve, bar oni imaju svakakvih gluposti, kad nema je ni tamo. počnem se mislit da oni slovenci nisu potrošili sve zalihe i uputim se u brodomerkura. tamo nisam ni očekiva da ću nač žilet žicu pa sam se odlućija za rabic mrižu malog oka i zelene boje.

dođem doma i kažem šefiki kako nisam uspija nać žilet žicu pa sam uzeja nešto drugo, kad eto ti milo dijete iz svoje sobe:

- šta će vam žilet žica?
- tili smo onemogućit pristup onoj mački na balkon, reče šefika.
- činite šta oćete ali žilet žicu stavljat nećete! reće milo dijete i ode.

priča nije plod mašte i nema nikakve veze sa izbjeglicama nego sa jednon velikon žuton mačkom u veljači. cool

Post je objavljen 01.03.2016. u 15:47 sati.