Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

mreža

kao predmet spada u ribolovne alate i ima ih različitih vrsta: plivarice, kočarice, poponice, trate, migavice....itd. plivarice se koriste za izlov pretežno plave ribe, dok se mreža kočarica koristi za izlov ribe koja obitava na morskom dnu, kao npr. švoj oliti ga list. ove druge također imaju svoju namjensku primjenu pa se tako migavica koristi za izlov svega šta pliva i to na način da se opaše neka vala i sve šta se u njoj nalazi.

e ali...ima i drugih vrsta mreža pa se tako pojavila i mreža svih mreža svekolikim korisnicima znana kao internet, a u toj mreži nema čega nema. zadnjih godina je popularna internetska migavica zvana facebook, a one on line igrice mu ga dođu ka poponice. ko se u tu mrežu uvatija teško će se iz nje izvuć, pa tako ka i riba šta se više koprca to se više zapliće.

aj dobro šta one mriže koje love ribu služe u svrhu prehrane al' kaka je svrha od ovi' drugi? kažu da je facebook oliti tweet-er ka i oni instagram društvena mreža koja spaja ljude. aj dobro, ako je društvena mreža koji se kurac onda non-stop tamo svađaju? kako se ko pojavi sa drugačijim mišljenjem tako počmu salve, nedaj ti bože da si u nekoj grupi i da kritički progovoriš, omar te izbace, ka iz stranke, jer ne sljediš postulat grupe, a ako te ne izbace to znaći da se s tobom slažu ali nesmiju reći i samo čekaju kad češ se ponovno uključiti. s druge pak strane oni koji žele biti pripadnici grupe sve komentiraju u superlativima da te baca na povračanje.

i eto nas do on line igrica. ima ih raznih al' prevladavaju one ratne. pretežno ih igraju mladi a ima i onih malo starijih. obično se igraju u noćnim satima jer je mreža tada brža, dašta da je brža jer ribari su na moru, a oni šta imaju posal nimaju vrimena, andrija moj.

kako bilo da bilo triba zaokupit one šta ne znaju što bi sobom jer budu li imali puno slobodnog vrimena mogle bi in i pizdarije past na pamet. bang

Post je objavljen 29.02.2016. u 17:18 sati.