Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Juha bez slamkeLijepo proveden dan, naravno ne baš po planu, vrijeme je bilo na našoj strani. Malo ga je kvarila komunikacija oko školskog izleta. Ponovo se potvrđuje da unošenje reda u ovoj državi uglavnom donosi sranje. Netko se bunio da razrednici zarađuju od školskih izleta, država je uvela transparentnost i red, i gle vraga, izleti su odjednom za učenike i roditelje znatno skuplji, razrednici dobivaju zakonsku dnevnicu kao i uvijek i nitko se ne pita kako to, zanimljivi su ljudi za promatranje.
Na odličnoj i pristupačnoj marendi gdje zalazim, uz glavno jelo gost može birati juhu, salatu ili slatko. Koliko primjećujem juhu uglavnom bira dio studentica, salatu radnici, a slatko drugi dio studenata i ja, koji uzgred uz vodu dobijem i slamku, filozofija vjerojatno ne drži vodu al eto, neki dojam.
Rasprodaja je, skužio sam odlične tenisice, naravno nema broja, najčešći brojevi brzo nestanu, proguglao gdje još ima željena firma i potražio, nevjerojatno, imaju broj ali ljubičaste, od desetog mjeseca, kad su ih dobili tu boju, nitko nije ni probao. Kaže kolegica, sliči na tebe da si ih uzeo, ljubičasto je boja avangarde, avangarda je pala s petsto na tristo kuna.Post je objavljen 19.02.2016. u 22:52 sati.