Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twirl

Marketing

rehab

rehab

ja sam twirl i volim sve što vole mladi.
volim slušati priče o ustašama, četnicima i partizanima.
volim turbofolck, školu nevolem, škola zaglupljuje.
bijo sam ovisnik o teškim ženama, ali su me zdrobile, pa sam prešao na lake. mislim, prešao bih kad bih znao kako, meni je svaka teška.
pokušao sam se drogirati, opijati..kockati, ali od toga mi je još samo gore. bog me nagovara da pređem na neku vjeru, ali se ne mogu odlučiti koju. ne. zapravo, to me vrag nagovara, bog me drži podalje od vjere, kaže: sinko još ti samo to treba, kao da nisi i bez nje dovoljno spojeban. problem je što često tiho šapuće, pa mi je teško razlučiti koji je od silnih glasova njegov. mora da mi to namjerno radi, jer da zbilja hoće da ga čujem, lijepo bi galamijo. ili me zgromijo..ili nešto. ovako stalno moram pogađati. kao da sam na kvizu. jedino što se ne djeli lova. novac kvari ljude, valjda. to mi je rekao i šef, kad sam ga pitao za povišicu. i isus je bio siromašan. no, nije li upravo isus na križu raspet, umro i pokopan, a tek treći dan uskrsnuo od mrtvih. mene bi mama ubila da me nema tri dana i da joj se ne javim, a sumnjam da bi me bog dvaput uskršnjavao. tako da ne treba baš u svemu gledat kako je isus... on je ipak bio božji sin, a moj stari psuje ko kočijaš.
mislijo sam ić u nogometaše. nogometaši trče za loptom a kad ju stignu, šutnu je što dalje od sebe, i za to dobiju lovu, slavu, manekenke...ali, štajaznam, onaj sudac trči oko tebe i zviždi ti i maše...ko muha bez glave. i ja se ne mogu skoncentrirati na igru. pa onda, zapamti koji je tvoj gol, a svaki čas mijenjaju strane. dobro, skužijo sam da kad tvoj golman počne psovat, onda nisi pogodijo stranu...ma, nije da mi je komplicirano,..nego,..neda mi se. bolje je biti menager. menager. on je još glavniji od nogometaša.
ili pisac. daaaa...pisac. pisac ne mora ništa ni napisati, ima stvaralačku krizu.
jbte, to je duboko. pisac u krizi, to bi ja htio biti. ...ne moram ni o pravopisu misliti, u krizi sam. ja proživljavam, ne mogu pisti dok proživljavam,..
nabaviću si onu redateljsku stolicu i iza napisati: psssst.. proživljavam




Post je objavljen 18.02.2016. u 01:19 sati.