Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninezadar

Marketing

Kamp Lanterna: Ulaganjem 87 mil. kuna do četiri zvjezdice

U blizini novoga vodenog parka nudit će se smještaj u novom Mediterranean Garden Premium Villageu s 50 novih potpuno opremljenih mobilnih kućica smještenih u mediteranskom vrtu te u Marine Villageu, novom tematski uređenom naselju u mornarskom stilu sa 69 novih mobilnih kućica.
Uz postojećih sedam glamping šatora, kamp će u 2016. povećati kapacitet Glamping sela za sedam novih luksuznih šatora, dodatno oplemeniti parcele te preurediti glavni bazen uz obalu.
Inače, kamp Lanterna član je udruženja Leading Camping Europe i dobitnik niza nagrada za kvalitetu, uključujući nagrade ADAC/ANWB za najbolji kamp za 2013., 2014., 2015. i 2016. godinu.
"Konverzija kampova u moderne kamping resorte više kvalitete koji ciljaju na goste bolje platežne moći jedan je od ključnih potencijala rasta i razvoja hrvatskog turizma. Stoga smatramo ohrabrujućim najave resornog ministarstva o smanjenju stope PDV-a na usluge smještaja, te rješavanje statusa turističkog zemljišta, što će omogućiti povećanje ulaganja, posebno u kampove, gdje je ključno ograničenje neriješeno pitanje turističkog zemljišta“, poručili su iz Valamar Riviere.
Valamar Riviera ove će godine u povećanje kvalitete portfelja hotela, apartmana i kampova u destinacijama od Istre i otoka Krka do Dubrovnika investirati ukupno 262 milijuna kuna,
a ulaganja su fokusirana na nove sadržaje, restorane i plaže cijene nekretnina

Post je objavljen 17.02.2016. u 11:32 sati.