Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ustaše dolazu

Vidi ga jebate, reka je Špiro, di će stari Jere s puškon.
A šta ja znan, rekla je Kate šta oće da je zovemo Katarina, maškare su prošle, bit će opet traži Matu poštarovog.
Ne virujen, reka je Zdene, Mate se na vrime upisa u oni Most, i eno ga ima misec dana u Zagreb čeka da ga metu za pomoćnika, iden ga ja pitat di će s puškon, Jereeeee Jereeee

Šta je reka pita je don Petar.
A kaže da ima pušku jerbo Ustaše dolazu, kaže da mu je donačelnik reka da su mu njegovi iz partije rekli da moraju svima govorit da Ustaše dolazu, reka je Zdene.

Jeben ga u onu glavu komunističku, reka je načelnik, njega i partiju, dok su njegovi bili na vlasti ništa mu nije smetalo, a sad mu se pričinjaju Ustaše, jebale ga ustaše.

Je je i ja san čula, rekla je Ines frizerka, bilo je na dnevnik, najgori je neki Hasanbegović, on je najveći Ustaša od svi.

Jebate Ineska reka je Špiro ti si nešto izmišala, ti Hasan more bit samo terorista isilovac.

Lipo san ja govorija, reka je don Petar, da ne triba primat te izbjeglice, eto sad su s njima došli i teroristi i Ustaše.

Evo ludonje, reka je načelnik, je li majmune jesi li ti reka Jeri da ustaše dolazu.

A jesan, reka je donačelnik, javili mi iz središnjice.

Ako te ja prokinen u središnjicu, reka je Zdene, paš vidit, veći si majmun od onih na bloghaeru, jesi vidija šta su se uzjebali, oni livi i oni desni, jebate, da in je svima skupa zbrojit kvocijent inteligencije bija bi manji nego šta baba Manda ima godina.

Je, reka je Špiro, jesi vidija da je oni Mirko reka onemu iz našeg mista, da je njemu neki lažljivi stari prdonja, reka da je on urednik, i da mu briše blogove, je baš su našli urednika, oni nije u stanju konobu u apartman uredit a kamoli blog.

Je imaš pravo, rekla je Kate, jedva čekan lito, onda će sviju nestat, i Ustaša i Partizana, oni naš i purgerica će doć u misto, pa će opet bit mucek ovo, mucek ono, baš mi je draga purgerica, ona me jedina zove Katarina.


Post je objavljen 16.02.2016. u 23:53 sati.