Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Antijunaci



"Pomirio" se s bivšom učenicom, bila je jedna od 106 osoba koje sam pobrisao prije par godina na fejsu, nakon što mi je u delikatnom razgovoru stavljen pod nos citat otrgnut iz konteksta koji nisam objavio pod oznakom javno, nego vidljivo samo prijateljima (ne i prijateljima prijatelja). Danas u ugodnom društvu pola u šali iznosim logiku kojom sam brisao i navodim da sam izgleda imao samo jednu bitnu grešku. Kaže da će me dodati, malo prije gledao, još nije.
Drugi bivši me pita, jel se dobro sjeća da sam hvalio književnika Radakovića, potvrđujem, al to je bilo nekad, nisam pratio razvoj, kaže da čita najnovije, glavni junak mu profesor koji potajice fotografira. Kažem kako glupa ideja za roman ili što već je, smijemo se, kažem veliki ljudi se vole podsmjehivati slabostima malih, a Radaković je kad sam ga čitao bio i veliki jebač, doduše i onda mi je pijanac Bukowski bio neusporedivo zanimljiviji. Bez brige, kaže mi učenik, ne čita Vaš blog, ovaj junak je neugledan i ne zna sa ženama.
Makovnjača je događaj dana, jednostavno izvrsna, drugarica ju je ugodila kako treba. Već drugi put u zadnji mjesec dana donekle neprijatno iznenađen političkim tekstovima filozofa Sloterdijka, zanimljivo kako suvereno piše o guzicama, a ovdje nekako "muca".

Post je objavljen 16.02.2016. u 22:39 sati.