Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Ne možeš zbuniti Trumpa: Kako se probudio imunološki sustav SAD-a



U lipnju 2015. godine, kada je jedan američki poduzetnik objavio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a, vijest je popraćena ili totalnim ignoriranjem ili blagim zgražanjem. Neki tamo bogataš se kandidira? Ima neke čudne planove? Koga briga? No u samo tri mjeseca, Donald Trump je od posljednjeg i najmanje vjerojatnog kandidata postao uvjerljivo prvi:


Izvor slike: Washington Post

Što se dogodilo? Evo nekih značajnih faktora koji su doveli do Trumpovog strelovitog rasta:

Rick Perry, bivši guverner savezne države Texas, napao je Trumpa zbog njegovog "rasizma" i "ksenofobije" prema ilegalnim imigrantima iz Meksika. Evo kako mu je Trump vratio:


Trump 1 : Establishment 0

Malo nakon Ricka, i John McCain (senator najpoznatiji po neuspješnoj kandidaturi protiv Baracka Obame 2008. godine, iznimno ratno-huškačkom stavu protiv Rusije, i po tome što je veteran rata u Vijetnamu koji je proveo većinu rata u zarobljeništvu) je zaboravio da Trumpa nije moguće zbuniti i isto uletio u zamku, optužujući Trumpa da je "ludi rasist". Loš potez! Trump mu je odgovorio ovako:




Trump 2 : Establishment 0

Neki su to odlučili iskoristiti za napad na Trumpa na temelju toga što on "ne poštuje vojsku" i "nikako ne može biti vrhovni zapovjednik".

Upravo tih dana se dogodio napad na regrutacijski ured mornarice SAD-a u kojemu je islamski ekstremist ubio četvoricu marinaca. Predsjednik Obama je na svoj tipičan način odbio izraziti ikakvo značajnije žaljenje, a kamoli okriviti "islamski ekstremizam". Kao dodatnu uvredu, dok je Obama samo dva sata nakon legalizacije gay braka obojao Bijelu kuću u LGBT boje, u spomen ovog napada nije niti spustio zastave na pola koplja.



Nema veze, zato ih je na svim svojim posjedima odmah spustio Trump. Pod pritiskom javnosti, Obama je tek 5 dana nakon napada odlučio učiniti isto, popraćen sarkastičnim Trumpovim komentarom:


Trump 3 : Establishment 0

Tijekom lipnja, otkrivajući svima ono na što Igniss ukazuje već godinama ukazuje, a to je činjenica da su se mediji pretvorili u korumpirane propagandne zvučnike i moralnu policiju, NBC je raskinuo sve poslovne odnose s Trumpom zbog njegovih "neosjetljivih i ksenofobičnih izjava o meksičkim migrantima".

Tek dva dana kasnije dogodilo se

Ubojstvo Kathryn Steinle od strane ileganog imigranta u San Franciscu, što je izazvalo:

A) masovni bijes na San Francisco i slične "sklonišne gradove" koji namjerno ne provode federalne zakone o imigraciji i u kojima je kriminalcima iz Meksika dozvoljeno slobodno šetati,
B) masovni bijes na NBC koji je time bio razotkriven kao najobičniji propagandni siledžija koji sudjeluje u zataškavanju zločina
C) masovni bijes na sve kandidate koji podržavaju otvorene granice (npr. Jeb Bush koji je ilegalnu imigraciju rogonjski nazvao "činom ljubavi")

Trump 4 : Establishment 0

U sukobu s medijima, Trump se nije dotakao samo ABC-a, NBC-a, CNN-a i raznih ljevičarskih glasila, već i "desnih" kanala tipa Fox News, koji su unatoč nevjerojatnom uspjehu Trumpove kandidature posvetili velik dio svog programa i sučeljavanja pokušajima sabotiranja Trumpa jeftinim napadima o njegovom tobožnjem "šovinizmu" ili "netoleranciji":



To im se obilo o glavu nakon što je Trump umjesto sudjelovanja na njihovim sučeljavanjima organizirati svoj vlastiti dobrotvorni događaj za pomoć američkim veteranima i Fox Newsu oteo velik dio gledatelja, pogotovo izglednih republikanskih glasača koji predstavljaju najvjerniju skupinu gledatelja sučeljavanja.



Teško je pojmiti razmjere Trumpovog vrhunskog trollanja, no kada jedan jedini čovjek pokori cijelu medijsku kuću, otme joj milijune dolara u prihodima od oglašavanja i do kraja ponizi globalističke milijardere koji upravljaju njome, znate da su stvari postale ozbiljne.

Trump 5 : Establishment 0

U svim svojim govorima, sučeljavanjima, intervjuima i izjavama, Trump pokazuje osobnost i stil radikalno različitu od one svoje konkurencije.

- Trump ne koristi teleprompter. Priča fluidno, asocijativnim stilom i opušteno - baš kako sam opisao u knjizi u dijelu o razgovoru na spojevima.
- Trump se služi potpuno drugim asortimanom epiteta i fraza: naziva protivnike ne lošim, već dosadnim, ne korumpiranim, već nesposobnim, ne slabim, već bez energije, ne zlim, već licemjerima, ne propalicama, već otužnim, ne umjetnim, već ukočenim. Niti jedna tvrdnja nije potkopala Jeba Busha koliko je to učinila Trumpova tvrdnja da Bush nema energije:


- Trump je direktan i obraća se izravno publici, a ne apstraktnim idejama, društvenim klasama, rasnim ili religijskim skupinama i sličnim nebulozama. Trump čovjeku jasno kaže "ja radim za tebe" i "želim ti reći to, to i to", a ne s visoka "plješći mi dok ja propovijedam koristeći riječi od petnaest slogova".
- Trump prirodno/prirođeno ima izvrstan, uvjerljiv, Alfa jezik tijela:



Trump 6 : Establishment 0

Svatko tko želi poboljšati svoje samopouzdanje, umijeće debatiranja, umijeće odnosa s javnošću, samoobranu od škvadre rođene za zgražanje, te poboljšati svoje međuljudske odnose, može jako puno naučiti od Trumpa.

Mogao bih navesti još tucet primjera, no pouka je ova: Donald Trump svojom konzistentnošću i zalaganjem za narodne ciljeve izaziva goruću, krvoločnu mržnju u škvadri rođenoj za zgražanje i u cijelom establishmentu, što je najlakše vidljivo iz činjenice da su svi mediji i predsjednički kandidati de-facto u borbi protiv njega. Cjelokupna kampanja i na demokratskoj i republikanskoj strani se svela na jedno pitanje: "tko bi mogao pobijediti Trumpa?"


Rogonjski konzervativci vs. Donald Trump

Trumpa se svako malo uspoređuje s Hitlerom, njegove glasače se opisuje kao needucirane rasiste, seksiste i primitivce (unatoč činjenici da izborne ankete pokazuju da je Trump najpopularniji upravo kod visoko educirane populacije). Svaki tjedan izlazi po desetak histeričnih članaka koji tvrde da je Trump došao do maksimalne popularnosti koju je mogao doseći i sada može ići samo prema dolje (do te mjere da je to postala popularna Internet parodija), da je njegova kampanja pri kraju, da će uskoro svi zaboraviti na njega.

Unatoč činjenici da je Trump najpopularniji kandidat u baš svakoj demografskoj skupini - muškarci, žene, mladi, stari, bijelci, crnci, azijati, oženjeni, razvedeni, s djecom, bez djece, religiozni, ateisti - Republikanski nacionalni komitet i Fox News i dalje bjesne protiv njega umjesto da budu zahvalni što napokon imaju kandidata s masovnom privlačnošću.

Ta činjenica je samo potvrdila izdaju establishmenta o kojoj Trump govori i još više razjarila američki narod koji svakim danom sve više razumije da je koncept "ljevice" i "desnice" samo iluzija za ometanje mase, a prava borba je između globalista (elite) i nacionalista (naroda). Evo kako su prošli izbori u New Hampshireu i kako će gotovo sigurno proći sljedeći izbori u Južnoj Karolini:


New Hampshire je eliti koja vodi SAD i svijet u ponor odlučno pokazao srednji prst.
Izvor slike: Decisiondeskhq



Izvor: Morning Consult, anketa na uzorku od 1600 glasača

Donald Trump je jednostavno kandidat kojeg ne možete odbiti.



Post je objavljen 14.02.2016. u 13:11 sati.