Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLITIČKA I KLERIKALNA RUKA NAD HRVATSKOM



U zadnjih dvadeset pet godina klerikalizma u Hrvatskoj, donijelo je duhovnu i materijalnu bijedu... Rimokatolička crkva je "oprala" sve grijehe komunističkih zločina. Zato s oltara svećenici pripovijedaju - treba opraštati. U ne znanju žrtve popovske kurije postali su mnogi ljudi.

Uvukla nam se je "komunistička kuga" tkz. "neman" komunistička kominterna , opet u daljnji život... Zakulisano djelovanje "Rimske kurije", gore je od izdajnika Jude Iškariotskoga. Zato, narod treba probuditi iz opasne letargije*, da ga se makne iz vrhovnog vodstva crkvenog interesa.




Takva težnja za slobodom je lažna, a narodu i dalje ostaje "jaram" iza vrata. U previranju hrvatskog malograđanskog društva,..., na djelu su lažni proroci i apostoli... Plod fantazije je postala jedna strahovita zabluda stvarnosti. Pored toga se učvrstila jedina istina ŠTIT-a, da je sav taj teror izlazi iz zla vrela.

Falcifikatori i mistifikatori prikazuju stvarnost potpuno izobličeno. Odakle ta intimna simbioza* (bivših) komunista i klerikalaca, koji se toliko trude zajedno; da sve interese podrede sebi.. I to sve u ime Isusa Krista, i "tako mi Bog pomogao". Propagandna njihova "finta*" nije baš mala...




Rimski pontifikat tobože brani sirotinju, i priječi im mržnju na osvetu. Svećenici usađuju vjernicima "žig zvijeri" papka i ovce... Tako sirotinja skapava gladna, izmrcvarena, i duševno isprebijana, a i tjelesno vene,.., osigurano im je "krajevstvo nebesko".

Svećenici ne bore se za promjene na bolje, već "sa istim" ponovljenim do tisuće puta "misama i liturgijama" brišu im pamćenje i neutraliziraju mozak. Na djelu je žestoki Vatikanski "hladni rat", oni doslovno drže čitav narod u uvjetima ropstva - uloga Boga je preuzimanja čovjeka "antikrista".




Popovi su bagra "finih" ugnjetavača a ne prosvjetitelja. Marksizam i komunizam su pripremani iz njihove kuhinje. Vatikan i Komunizam bila su "ista stvar", zavadi pa vlada-j. Aveti nametnutoga "marksizmsa i komunizma" bila je Rimokatolička crkva na čelu s Papom, vrhovnim poglavarom.

Vatikanski špijuni urotnici bili su na čelu svih "socijalnih buntova" i pobuna. Teologja siromaštva stvorila je: Pol Pota, Josipa Broza Tita, Lenjina, Staljina i Adolfa Hitlera, i druge masone Velike Britanije i tajnih službi SAD-a. Sve fino oteto bogatstvo je završilo u državi Vatikanu, koja nema porezni sistem - kako da "oni" oporezuju sami sebe?


------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
12. 02. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------

Članaka; 3000.


Post je objavljen 13.02.2016. u 08:30 sati.