Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznajmljivanjestanova

Marketing

Uskoro potpisivanje ugovora za Kupare

ZAGREB - Ministar turizma Anton Kliman najavio je kako će uskoro biti potpisan ugovor za realizaciju projekta Kupari, za koji je prije tri i pol mjeseca prihvaćanja ponuda investitora Avenue ulaganja iz kojeg poručuju da su spremni i da s poslom žele krenuti što prije.
"Nama je manje bitno hoćemo li ugovor s državom potpisati sedam dana prije ili kasnije, jer smo spremni za početak realizacije tog projekta i želimo krenuti što prije s poslom", kratko je na upit Hine oko tog ugovora telefonski u četvrtak izjavio direktor tvrtke Avenue ulaganja Ivan Paladina.
Ministar turizma Antona Kliman, pak, poručuje da je "taj ugovor pred potpisivanjam te da vjeruje da će uskoro i biti potpisan, čime će ta zahtjevna investicija krenuti".
Potpisivanje tog ugovora, koji je, kako se neslužbeno doznaje, manje-više dogovoren, produljilo se i zbog izbora i formiranja nove vlade, a pričekat će još neko vrijeme dok se ne sastane povjerenstvo za taj projekt.
Bivša Vlada je ponudu Avenue ulaganja za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari, vrijednog oko 100 milijuna eura, prihvatila krajem listopada prošle godine,
a to je bila i jedina obvezujuća ponuda za taj projekt te je cijenjena kvalitetnom i perspektivnom. Tome je dijelom pridonijelo i partnerstvo koje Avenue ulaganje
za taj projekt planira s prestižnim međunarodnim hotelskim lancem Marriott s brendom Ritz-Carlton stanovi Karlovac

Post je objavljen 12.02.2016. u 09:01 sati.