Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrlovrlinovisvijet

Marketing

Javna - The Public (poglavlje treće)

Shvatio sam da sam budala! Čisto, spontano, aproksimativno i automatski. Pljujem po debilima a sad koristim isti nivo debiliteta kada trebam donijeti dvije, tri važne životne odluke. Zašto? Zato što u najzajebanijim trenucima počinjem razmišljati unutar kutije i navoditi svoju svijest da se prostituira po mračnim kutevima trendovske debilane koju nazivamo sistemom, i da daje značaj klaunovima koji čine ovaj sistem onakvim kakav je. Nemam predodžbu što radim ali to svejedno radim. Nisam fokusiran na ništa ali svejedno želim istaknuti nešto? Zašto? Zato što sam idi(j)ot! Postavilo bi se pitanje da li je ovo neka nova cimalica i još jedna u nizu igara reverzne psihologije ali uvjeravam sam sebe da ipak...IPAK sve ima u svemiru svoj značaj i da je sam debilitet prolazna stvar. Kako vaš; tako i moj. Jer bez brige - vi osim što čitate moja sranja morate imati usmjerenu pozornost na mene, što me dovodi u nezavidnu situaciju attention freaka, lažnog "skromničara" i samoljuba koji uživa svoje gluposti iz glave iznijeti širem auditorijumu i uvjeravati sebe kako to radi samo zato da misli odu nekamo. Pa zašto onda ne pišem u jebenu bilježnicu i čitam na samo? Zato što trebam vašu pažnju. A zašto trebam vašu pažnju? Zato što sam sjeban. A zašto sam sjeban? Život me sjebao? Ne. Sjebao sam se sam jer sam život uzimao za ozbiljno.

"Život je vožnja", reče Bill Hicks prije nego li su mu "prijatelji odozgora" plasirali rak i uvrstili ga u dream team istaknutijih osoba koje su reptilskoj eliti stajali na putu, ipak ostavljajući povijesti da njihova životna djela uzme za ozbiljno u tolikoj mjeri da se tu i tamo pojavi neki osvješteni pojedinac ili pojedinka i periferno osjećajući Billovu vibraciju kaže: "wow, ovaj Bill ima nešto!!!". Ima. Imao je. Rak. Imao je i visok stupanj inteligencije, razvijenu empatiju i nevjerojatan smisao za humor. Ali bio je jebena crna ovca koja je negdje na razmeđi između tragičnog Andy Kaufmana i Howarda Sterna, ostavila svoj životni utjecaj i izgubila borbu sa stanjem duše koje bi se stručno trebalo nazvati: "kako kurvini sinovi odozgora tehnologijom pokušavaju suzbiti i ono malo duha u čovjeku". Pretjerujem? Ako mislite da pretjerujem onda vam je šupak toliko razrađen od sistemskog penisa da u njega može stati još samo greysovska sonda koju ste u dupe primili ionako mnogo puta u životu (kad ste imali čudne snove, sretali mnoge poznate ljude u snovima i svi bili posjedani ili polegnuti a oko vas jarka bijela svjetlost i kojekakve sjene, tik na korak da ih vidite...ali zajebi, sjena ostaje sjena).

Bez brige da ste svi primili vanzemaljske sonde u dupe "za domovinu", "za planetu Zemlju", "za čovječanstvo" i za malo analne energije koja u stilu Let 3-ovskih fazona pokreće univerzum i najjača je sila u svemiru. Znali su to templari, znaju to oni sitni magijski kokošari dok zazivaju entitete "negdje na pola puta (Terry Pratchettovim žargonom) između hobotnice i rame od bicikla". Dakle, Ktulu ne samo da pokazuje srednji prst Lovecraftu i viće: "pioniru maleni, postojao sam ja i prije nego si me stavio na papir", nego dosljednošću starog mudrog polipa prosipuje crnilo po našim očima i viće: "e ljudski rode, ni u vodi se ne napiste vode" (nekako mi paše da Ktulu govori ličkim dijalektom...a zašto, to je moja osobna stvar ktuluregionalnog karaktera). Svi su oni mađioničari...I Baal i Behemoth i Lilith i Adam Kadmon i cijela branša okultnih karaktera na crnoj i bijeloj pozornici. Zašto? Jer su kurve na papiru, isprostituirana imena da bi i najdosljedniji umovi bili pretvoreni u kašu a mudrost uma na kraju bila svedena na najednostavniju ikonografiju odbjeglog pukovnika u Apokalipsi Danas i njegova sociopatska laprdanja koja su eto, u pravo vrijeme i na pravom mjestu, postala kult. Dakle, ali dakle....Svaki kurac na palac koji se nađe na pravom mjestu da uđe u čmar nevidljivim silama na kraju biva izdrkan ali do te granice da ostatak sjemena biva vraćen kroz kanal na vrlo ne tantrički način i sa nagomilanom energijom besmisla na sebi. Gledam u prazninu a praznina gleda u mene. No dok drkam u prazninu, praznina drka po meni. I zato je sav posao sa Bezdanom samo drkanje ljudima u face jer ne znaju da su naguženi, izbičevani ili samo analno sondirani, nakon što im Koronzon prije uzme legitimacije i malo im umove izravna glupošću i mentalnim programima.


Jedna stara ciganka jednom je nekome umjesto psihopat rekla šizopat. E to sam ja...u tu kategoriju spadam. Debil/pažnjotražitelj i šizopat. Jer šizim dok u tišini patim a istovremeno sam svjestan govana oko sebe. I što radim? Serem po netu u namjeri da sve ovo jednog dana postane knjiga i da postanem bogat i slavan dok ću se smijati iz budala koje su kupile knjigu, iz budala koje će tražiti dublji smisao u ovome i budala koje će mi plačati životni standard i status dok mi se knjiga bude odbijala od poreza a ja pijuckao martini na Azurnoj Obali; i dok će mi dvije polu mulatkinje pušiti kurac. I neću uživati. Samo ću kulirati obogačen spoznajom da netko, negdje, daleko, na drugom kraju planete također ima iste tendencije ko i i ja i da će i njemu dvoje usne pušiti kurac dok bude zbrajao pare od ničega. Vidite, to je suština ovozemaljskog postojanja. Doći do para dok kurac ulazi u pičku a pička se nabija na kurac...I onda dolaze lažna skromnost, moral, čudoređe, racionalizacije: zašto sam se majko jebala kada nisam trebala ili...ILI...prvo ga turao, kasno ga vadio, kolica gurao i šargarepu sadio...sve odobreno od sistema. Nema veze što se odguli koja godina jer to je upravo poput sonde u dupe, samo doprinos ljudskoj patnji i nabildavanju teretane zvane Kontrolni Sistem.

KONTROLNI SISTEM

Nije sistemski listić. Nije ni totem, ni eurojackpot ni koeficijent u kladari nego je jednostavno zbroj svih ljudskih djelovanja u svim resorima matriksa po svim uredima i čoškovima gdje kamere ne sežu ali sežu morgellonova vlakna i vanzemaljske analne sonde. Zato pazite, kad pijete karlovačko i ako vas zaboli dupe, to nije od pedera u jarku koji vas pijanog razguzi, nego od kontrolnog sistema koji vas razgužuje cijelo vrijeme a vi možete biti svjesni ako barem osvjestite jarak i bol u dupetu. Pedera prekrižite...niste vi te sreće. Bilo kakva personifikacija kontrolnog sistema bila bi ko lutrija: kuja koju je izjebalo pola televizije vadi loptice dok sperma iz uzbuđenih testisa igrača ne dodje skoro do glavića, pa opet stane, i podsvjesno (znači, u glavama spermija) traži analnu sondu u dupe. Kurac skoro ispražnjen, dupe skoro napunjeno, kurac na kraju suh, čizme mokre a swingeri sjede u kutu goli, gledaju se i ne znaju bi li se dirali po genitalijama ili promatrali jedni duge i pitaju se: Koju pizdu materinu mi ovdje zapravo radimo? Kakvog ovo zapravo ima smisla??? Nikakvog, braćo swingeri, nikakvog. Ko i jazzere i CKSKJ kadrove, pojest će vas prošlost jer Rambo je najavio još davno da sega mega drajiv dobija 32o bitni sistem i da će se katode i anode prištekavati na kurac, pičku i dupe i swinganje će biti online i preko android aplikacija. Turni mi u touch screen i zapjevam ti evergreen.

A sonde i dalje rade. Volio bi na Chaturbateu jednom pogledati pravu alien sobu gdje turaju sonde u dupe ženama a ekipa lupa ko blesava po tastaturi i obasipava sve njih tipovima i baca novac, baš kao na moj budući bestseller čije poglavlje upravi čitate. O ničemu, svemu i opet ničemu. Ako je mogao Seinfeld, mogu i ja. Dobro, nisam ja on. Ali nije ni on ja. Logika, e!!!


Idemo dalje. kad pomislite čitajući me: pa ovaj je sto posto sjeban u mozak, morate imati jednu stvar na umu. Jesam. Svi koji me znaju to će vam potvrditi, pa i moje vlastito dijete. "Tata, opet se pretvaraš u robota i ganjaš vanzemaljce po orbitanim stanicama?". "Sine, obećajem svećano da neću više, ako napišeš domaću zadaću i kažeš razrednici da ju je tata dao pozdraviti!. "Ali zašto tata da podravljam?"..."Sine, to se tiče samo tate i razrednice!"..."Nema robota kod razrednice, tajo?"..."Sine, ja ne znam što smatraš pod robotom točno, ali ono u njezinoj ladici je na baterije, pa ti kontempliraj". E tako djecu treba odgajati...da poštuju starije, da poštuju autoritete i da ako je ikako moguće opale svaku razrednicu kad im bude 16 i budu na ponos očevima koji su te razrednice opaljivali kad je sinovima bilo 8,9. Evo, malo slovo mudroslova, niti jedno slovo viška, imam flow, svaka ko u Njegoša a ruka na razredničinom koljenu, za sada.

I tu dolazimo do struje svijesti i pitanja da li je ona kvantnog karaktera? Ili sam ja jednostavno šaljivdžija, čitatelj siledžija a budući izdavač drkadžija. Kad mi odgovorite na pitanje onda ću i ja na vaše.

Struja svijesti je stanje kad majke rađaju kraljeve nikotina a države stvaraju prosjake na nikotinu i cracku. Između majki i država postoje gradovi a u gradovima žive smradovi. To su ljudi koji su se nagutali smoga u toj mjeri da uspješno konkuriraju i najklasičnijim primjerima rednecka po ruralnim vukojebinama. No, da stvari ne budu tako crne (a one to jesu) uvijek postoje esencijalisti da uljepšavaju isfabriciranu kozmetiku i viču: ne, ne, kolega, ne, to nije točno (sa naglašenim Č). To nikako nije točno već podložno trenutnim strujanjima u društvu i kulturi ali samo u svrhu progresa". Zato svi esencijalisti su naguženi na pisti i raširenih guzova čekaju pogonsko gorivo iz vanzemaljskobrodskih mlazova...gmazova....mlazova. Jer svi znamo da se alieni ne voze na benzin; nego seru kerozin. Ono što ide van mokračnim traktom, uvjetovano je Ktuluovim laktom, pedljom, stopom, prirastom, rashodom, porezom, nametom, dadžbinom, otadžbinom, državom, republikom i na kraju krajeva, desekriranom Zemljom sa dekapitiranim glavama koje strše u vis. Ne kurčevim glavama. One su prenisko i uvijek ostaju na tijelu.


Evo, u ovoj svesrdnoj mudrosti opraštam se od vas, želim vam lake snove, lake note i klasične priglupe anegdote.













Post je objavljen 08.02.2016. u 04:30 sati.