Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinjurjevic

Marketing

"KO NAS JE PROKLINJAO NIJE DANGUBIO"

Kultura narodu !
Handžarbegovićev lik i dalje ponosno stoji i vijori na razmahanim zastavama nove vlasti visoko iznad naših glava !
"Registar izdajnika" - svaka mu čast... da parafraziramo onu poznatu izreku iz filma "Sjećaš li se Dolly Bell" iz 90-tih godina : svakim danom sve više napreduje u svakom pogledu !
Usput - saborski odbor za obrazovanje, znanost i kulturu nema domoljubnog kvoruma !
To su problemi "našijeh foruma" !
"Crni" ispao "šala mala"....prema uličnim "zadomspremnicima" i junacima napada na "opasnu teroristkinju", proslavljenu novinarku Mirjanu Rakić a sve to na čelu sa živopisnim likom jednog od novih potpredsjednika Hrvatskog Sabora.
I u pravu je Karamarko kada kaže da je "Crni" žrtva neviđene harange.
Samoborski barakaš je samo uradio par prekršajčića vezanih za neke kredite, gradnju i negradnju kuće, snove o dalekim putovanjima, autobusna šaketanja i odvratna novinarska podmetanja.
Ma koga boli ona stvar za razliku između boravišta i prebivališta dok "handžar kulturu" guraju s Markovog Trga direktno preko domoljubnog mosta nove vlasti ?
Zato svaka čast "izdajnicima" što se na sav glas javno ponose svojim izdajom handžarluka i zadomspremluka i "vlade stručnjaka".
Kolinda pomilovala onomadnog hadezejskog sponzora i tajkuna Sulića,
Aferim !
Hoće li "pomilovat" i sve blokirane hrvatske građane zbog neplaćenih računa za struju, vodu, komunalije itd. - zbog bijede u koju su pali ?
Ima jedan poučan srpski film "Sveti Georgije ubiva aždahu" u kojem u jednoj od zadnjih scena jedan lik za Srbe kaže : "Ko nas je proklinjao nije dangubio !
Sve mi se više čini kako ni mi Hrvati tom prigodom nismo prošli baš najbolje !



Post je objavljen 02.02.2016. u 08:57 sati.